Sylvi Listhaug:

- Jeg har gått glipp av mye

FrP-toppen får dårlig samvittighet når hun er mye borte fra barna, og hyller ektemannen som tar kontroll på hjemmebane.

MÅ VELGE: Jobben som leder i Fremskrittspartiet har gjort at Sylvi Listhaug har måttet ta noen tøffe valg. Foto: Espen Solli
MÅ VELGE: Jobben som leder i Fremskrittspartiet har gjort at Sylvi Listhaug har måttet ta noen tøffe valg. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

Det har ikke vært noen sommerferie for Sylvi Listhaug (45). Mens andre nordmenn har nytt late dager i solsengen, tilbringer Fremskrittspartiets leder ferien i en blå bobil.

Frem mot kommunevalget i september skal Sylvi kjøre rundt i Norge, snakke med potensielle velgere og sanke stemmer til partiet.

- Jeg jobber mye i sommer, og møter mange velgere underveis. Kanskje får jeg tatt noen fridager innimellom. Det hadde vært deilig å få sneket inn en fjelltur, sier Sylvi Listhaug.

Drar på valgturné

Se og Hør møter sunnmøringen hjemme i Oslo før de legger ut på tur. I oppkjørselen foran familiens hus står bobilen parkert. Listhaugs blide ansikt pryder kjøretøyet, og hun håper å vekke oppsikt på veien.

- Det er nok mange som blir overrasket når jeg kommer durende inn på campingplassen og parkerer ved siden av dem. Vi har gjort det én gang tidligere, og da møtte vi veldig mange koselige folk, smiler Sylvi.

Med på turen er ektemannen Espen Espeset (48) og barna Lars (12) og Steffen (6). Signe (14) har fått sommerjobb, og tilbringer ferien hos besteforeldrene på Sunnmøre. Mens mamma møter velgere og fremmer politiske saker, skal resten av familien ha ferie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer