- Jeg har funnet flere etter hun kom

Pappa Beckham innrømmer at han har blitt grå i manken etter at Harper Seven kom til verden.

<strong>BABY HARPER:</strong> Den tre måneder gamle skjønningen har klart å gi Pappa Beckham grå hår allerede. Foto: Twitter
BABY HARPER: Den tre måneder gamle skjønningen har klart å gi Pappa Beckham grå hår allerede. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Superkjekke David Beckham (36) er kjent verden rundt for sitt vakre ytre, og gjør ved siden av fotballspillerkarrieren i, for tiden, Los Angeles Galaxy, det stort som modell med sitt «Don Draper møter badboy»-aktige utseende og stil.

Beckham har, i likhet med kona, vært en trendsetter innenfor moteverden i mange år - og ikke minst når det kommer til hårsveiser. Nå innrømmer kjekkasen at den tre måneder gamle datteren Harper Seven har bidratt til flere en betydelig gråere hårmanke.

- Jeg fikk mine første grå for noen år tilbake, og flere har det blitt etter at vi fikk vår lille jente, sier David i et stort intervju med The Wall Street Journal.

Videre forteller fotballspilleren om da han og kona for første gang var på amerikans jord, nærmere bestemt «The Big Apple», og hadde i likhet med mange andre samme oppfatning av den amerikanse kulturen:

- Da Victoria opptrådte med Spice Girls i Madison Square Garden i 1998 bodde vi på «Four Season» og bestilte kinesisk «take out»-mat på boks, fordi vi trodde at det var det alle andre også gjorde når de kom til New York City, forteller han åpenhjertlig i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk helsepiller av NRK-kjendis  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer