- Jeg har funnet en utrolig god gutt

Kjærligheten smiler til Victoria Norrman fra «Paradise Hotel». Nå har hun funnet lykken med 18-åring.

HAR LAGT PARADISE-TIDEN BAK SEG: Etter at hun var med i «Paradise Hotel» i 2010, har Victoria Norrman flyttet tilbake til hjembyen Skien, hvor hun nå jobber og er aktivt med i menighetsarbeide i Skien Misjonskirke.
HAR LAGT PARADISE-TIDEN BAK SEG: Etter at hun var med i «Paradise Hotel» i 2010, har Victoria Norrman flyttet tilbake til hjembyen Skien, hvor hun nå jobber og er aktivt med i menighetsarbeide i Skien Misjonskirke. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Victoria Norrman (21) fikk mye oppmerksomhet da hun i fjor deltok i realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

Etter å ha fått skylden for å ha sendt hjem flere populære deltagere, ble Skiens-jenta utsatt for grov netthets fra flere misfornøyde Paradise-seere, og tidligere i år hevdet Norrman at hun var blitt grovt utnyttet av TV3.

Nå smiler imidlertid lykken igjen til Victoria. Til Seher.no bekrefter hun at hun har blitt kjæreste med en tre år yngre Skiens-gutt.

De to ungdommene skal ha kjent hverandre i mange år, men først de siste månedene har det blitt mer enn vennskap mellom de to.

- Jeg har funnet en utrolig god gutt. Han er veldig snill og en god kjæreste. Vi spøker med aldersforskjellen oss to imellom, men vi passer godt sammen, fordi vi utfyller hverandre så godt, sier Victoria Norrman til Seher.no.

Etter alt medieoppstusset i kjølvannet av «Paradise Hotel»-deltagelsen har Victoria slått seg til ro i hjembyen Skien, hvor hun også er aktivt med i den kristne menigheten Skien Misjonskirke. Det er også hennes nye kjæreste.

- Det var viktig for meg å finne en kristen gutt. Det betyr at vi er opptatt av mye av det samme, sier Victoria til Seher.no.

17. mai feiret det nye paret sammen i hjembyen, og Victoria håper at de snart skal få til en romantisk tur til utlandet sammen.

Hun hevder kjæresten hennes ikke bryr seg om hennes «Paradise Hotel»-deltagelse.

- Han så litt av det, men ikke så mye. Vi kjente hverandre imidlertid lenge før «Paradise Hotel», så han vet hvordan jeg egentlig er, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble grovt utnyttet av TV3

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer