FORELSKET: I et intervju med VG Helg forteller forfatter Aslak Nore at han har funnet lykken med fransk Alicia. Paret bor sammen i New York. Han disponerer også en leilighet på trendy Grünerløkka i Oslo. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: I et intervju med VG Helg forteller forfatter Aslak Nore at han har funnet lykken med fransk Alicia. Paret bor sammen i New York. Han disponerer også en leilighet på trendy Grünerløkka i Oslo. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har funnet en dame jeg elsker

Aslak Nore fant kjærligheten med fransk diplomatdatter i New York.

SEOGHØR.NO: Forfatter Aslak Nore (36) forteller i et intervju med VG Helg at han har funnet lykken med franske Alicia (30). Paret møttes på en restaurant i New York.

Ifølge VG Helg er Alicia en fransk diplomatdatter med hestefarm i Provance, som jobber som fransklærer i New York. I mai postet Nore et bilde av seg selv og Alicia på bildedelingstjenesten Instagram (ekstern lenke).

Forfattersønn

- Jeg har bare fulgt drømmene mine, og funnet en dame jeg elsker. Alicia er først og fremst en fantastisk dame. Hun endret livet mitt, sier den forelskede 36-åringen i intervjuet.

Aslak Nore vokste opp på vestkanten i Oslo, og er sønn av suksessforfatter Kjartan Fløgstad (70).

FORFATTERFAR: Aslak Nore er sønnen til suksessforfatteren Kjartan Fløgstad. Far og sønn kommer neste måned ut med en bok fra fotball-VM i Brasil. Her fra fjorårets hagefest i regi av bokforlaget Aschehoug.
FORFATTERFAR: Aslak Nore er sønnen til suksessforfatteren Kjartan Fløgstad. Far og sønn kommer neste måned ut med en bok fra fotball-VM i Brasil. Her fra fjorårets hagefest i regi av bokforlaget Aschehoug. Vis mer

I disse dager er han aktuell med sin fjerde bok, spenningsromanen «Oslo Noir», og om en måned gir han ut en fotballbok fra VM sammen med sin far.

Under fotball-VM i Brasil i sommer var Nore flittig bruker av det sosiale nettstedet Twitter til å oppdatere, engasjere og diskutere med følgere sine, og skrev blant annet denne «tweeten»:

Han skriver også om TV, film og krimlitteratur med musikkjournalist og TV-profil Asbjørn Slettemark (39) på bloggen OP-5.

LES OGSÅ: Nå viser de sin kjærlighet