- Jeg har funnet drømmedama

Kjærligheten blomstrer for «Jakten»-paret.

I Jakten på Kjærligheten var Grete Nordengen en av Calle Breens friere (innfelt). Nå har hun blitt sammen med Jostein Sundby. Foto: TV 2
I Jakten på Kjærligheten var Grete Nordengen en av Calle Breens friere (innfelt). Nå har hun blitt sammen med Jostein Sundby. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I desember kom nyheten om at «Jakten På Kjærligheten»-deltagerne Jostein Sundby (50) og Grete Nordengen (39) hadde funnet kjærligheten. Det som var oppsiktsvekkende var at Nordengen ikke var en av Sundbys friere. I programmet holdt det på å oppstå følelser mellom Nordengen og bonden Calle Breen.

Nå smiler lykken for Nordengen og Sundby, som reiste på kjærlighetsferie til Puerto de Mogán.


- Jeg har bare sol i sikte! Grete er min drømmedame. Hun er jo kjempeflott, og er blitt skikkelig brun. Jeg har fått mer fargen til en grisunge. På stranden leste jeg den siste boka til Einar Gelius. Sex i Bibelen gjorde at temperaturen i lufta ble enda heitere, sier Sundby til Se og Hør.

Nordengen forteller til bladet at hun har fått sterke følelser for Jostein.

- Jostein og jeg har det helt topp sammen. Denne karen er det absolutte høydepunktet på ferieturen. Jeg kunne vært hvor som helst sammen med Jostein, sier Grete til bladet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dette forholdet kom brått på