ROMANTIKER: Ifølge Jennifer Aniston har hun fortsatt troen på at hun kommer til å finne kjærligheten.  Foto: All Over Press
ROMANTIKER: Ifølge Jennifer Aniston har hun fortsatt troen på at hun kommer til å finne kjærligheten. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har fortsatt tro på kjærligheten

"Evig single" Jennifer Aniston har ikke gitt opp håpet...

SEHER.NO: Tidligere "Friends"-stjerne Jennifer Aniston (40) har opplevd en rekke kjærlighetsbrudd de siste årene.

Først var det den svært omtalte skilsmissen fra eksmannen Brad Pitt. Deretter hadde hun er kort forhold til skuespillerkollega Vince Vaughn og modellen Paul Sculfor, før hun så ble sammen med musikeren John Mayer.

Forholdet til Mayer endte i vår, og ifølge skuespillerskjønnheten er hun nå singel, tross de mange ryktene om at hun dater "The Bounty"-motspiller Gerard Butler.

Selv om hun kanskje huskes best for bruddene og stadig omtales som "evig singel", hevder Jennifer at hun fortsatt har troen på kjærligheten, skriver Us Magazine.

- Jeg er fortsatt en romantiker. Jeg har fortsatt troen på kjærligheten, sier hun til Harper's Bazaar.

40-åringen tror likevel at det er viktig at man klarer å legge brudd bak seg, slik at man er åpen for å treffe kjærligheten igjen.

- Det er viktig å avslutte alle forhold ordentlig, om det så er et kjærlighetsforhold eller et vennskap. Man bør alltid ha en følelse av klarhet på slutten, og vite hvorfor det begynte og hvorfor det endte. Man må ha det i livet for å kunne klare å gå videre, sier hun.

Skuespillerinnen tror også det er flere grunner til at romantikken tar slutt blant par.

- Jeg tror det er latskap. Jeg tror et godt forhold alltid handler om samarbeid. Man må kunne snakke med hverandre - si det man behøver og det man vil. På den måten er det ikke truende. En må bare si "dette er viktig for meg". Ikke forvent at partneren din skal kunne lese tankene dine, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ønsker seg logrende menn