<strong>VENNSKAPELIG SEX:</strong> - Kan noen her fortelle meg at de aldri har hatt sex med en eks? Vi er fortsatt venner og vi er jo voksne, sier Katie Price om sitt seksuelle forhold til eks-mannen Alex Reid. Foto: All Over Press
VENNSKAPELIG SEX: - Kan noen her fortelle meg at de aldri har hatt sex med en eks? Vi er fortsatt venner og vi er jo voksne, sier Katie Price om sitt seksuelle forhold til eks-mannen Alex Reid. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har fortsatt sex med eksmannen

Katie Price med nye avsløringer.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodellen Jordan (32), eller Katie Price som hun virkelig heter, er kjent for sine oppsiktsvekkende uttalelser og sin beundring for mannfolk. Inget unntak denne gang, nå avslører 32-åringen nemlig at hun fortsatt har sex med eks-mannen, Alex Reid (35), som hun ble separert fra i januar.

Det er i et intervju med magasinet ES Magazine forteller den britiske TV-stjernen at de to fortsatt hopper i seng nå og da - og at de kan håndtere det ettersom de er voksne.

- Han kommer fortsatt til huset mitt, men vi er ikke sammen. Går jeg og har sex med «Joe Public» eller går jeg og har sex med en eks? Kan noen her fortelle meg at de aldri har hatt sex med en eks? Vi er fortsatt venner og vi er jo voksne. Men han bor ikke i huset mitt. Han er komplett forskjellig fra Pete, sier Katie Price i intervjuet.

Glamourmodellen, som i det siste flere ganger har blitt koblet til mesterbokseren Amir Khan, passer også på å rette en kraftsalve til nettopp Peter Andre.

- Om dere bare visste hva Pete holder på meg, så forstår dere at han er et ekkelt menneske. Han er formodentlig forelsket i meg fortsatt, det er det som er problemet. Linjen er tynn mellom kjærlighet og hat, forteller hun til magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg havnet ikke i seng med henne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer