- Jeg har fortsatt kjærlighetssorg

Nå avslører «Charterfeber»- Hilde hva som førte til bruddet med hennes 19 år yngre eks-kjæreste.

GRUER SEG TIL CHARTER-GJENSYN: Hilde Skovdahl Jørstad gruer seg for første gang til gjensynet med «Charterfeber» fordi hun frykter det vil minne henne om eks-kjæresten Robin Rodahl. Her er hun avbildet med sin personlige trener i en tidligere Charter Foto: TV3
GRUER SEG TIL CHARTER-GJENSYN: Hilde Skovdahl Jørstad gruer seg for første gang til gjensynet med «Charterfeber» fordi hun frykter det vil minne henne om eks-kjæresten Robin Rodahl. Her er hun avbildet med sin personlige trener i en tidligere Charter Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Hilde Skovdahl Jørstad(41) har i løpet av de siste fire årene blitt et kjent fjes gjennom sin deltakelse i reality-programmet «Charterfeber» på TV3.

Men til Seher.no avslører Hilde at hun denne høsten for første gang gruer seg til å se igjen sine reiser i Syden.

Grunnen er at hun nylig gjorde det slutt med sin 19 år yngre eks-kjæreste Robin Rodahl (22).

Paret gikk hver sin vei i juli, etter å ha vært sammen i ett år.

I januar reiste Hilde på tur til den greske øya Kos med TV3.

Menuten at TV-kameraene fikk det med seg, fikk Hilde flere besøk i hemmelighet av Robin i løpet av innspillingen.

- Vi var jo nyforelskete da, og derfor frykter jeg at jeg skal bli minnet om ham, når programmet begynner på TV. Jeg gikk jo blant annet hele tiden med et smykke han ga meg der nede. Jeg har fortsatt kjærlighetssorg, så jeg tror det kan bli vondt, sier hun til Seher.no.

Hilde hevder det ikke var aldersforskjellen på 19 år som førte til at det ble slutt.

- Vi hørte jo mye om det, men det var ikke noe problem for oss. Det som skjedde er vel at jeg både kan være vill og gæren, men også har en del som er veldig gammeldags. Noen ganger vil jeg bare ta alt helt rolig, selv sammenlignet med folk på min egen alder.

- Robin er en mann på 22 og typisk for sin generasjon, så da kan det bli litt krasj. Men heldigvis er vi fortsatt gode venner, selv om vi ikke har så mye kontakt akkurat nå, sier hun til Seher.no.

Hilde hevder hun ikke har noen planer om å se seg om etter noen ny mann på en lang stund.


- Nei det skjer ikke. Dette forholdet varte ett år og det vil ta tid å komme over det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se Dorthes nye giftering!