- Jeg har fortrengt tårene

Alexander Rybak skylder på sine sovjetiske aner for hvorfor han hater å vise følelser.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag er det Alexander Rybak (27) som skal hedres blant de syv artistene i TV 2-serien «Hver gang vi møtes».

Han skal hylles av Anneli Drecker, Simone Eriksrud, Sigvart Dagsland, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes.

Den populære TV-serien er blitt kjent for mange tårevåte øyeblikk. Rybak selv husker ikke om han selv tok til tårene i programmet.

- Jeg er fra tidligere Sovjet jeg, om jeg gråt så har jeg i hvert fall fortrengt det.

- Steinansikt?
- Ja, sier Rybak og ler.

Rybak er opprinnelig fra Hviterussland, tok hele Norge med storm da han vant den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i 2009. Siden den gang har han vokst til å bli en bestselgende internasjonal artist – og er spesielt stor i de øst-europeiske landene.

PÅ TV: Sammen med (f.v) Lars Lillo-Stenberg, Øivind «Elg» Elgenes, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland, Simone Larsen og Alexander Rybak er Samsaya å se i programmet "Hver gang vi møtes" på TV 2. Foto: TV 2
PÅ TV: Sammen med (f.v) Lars Lillo-Stenberg, Øivind «Elg» Elgenes, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland, Simone Larsen og Alexander Rybak er Samsaya å se i programmet "Hver gang vi møtes" på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

27-åringen har en enorm fanskare, og har nesten 700 000 følgere på Facebook. Mange av disse sender han gaver i posten.

Hva er det frekkeste du har fått i posten?

- Her skulle jeg ønske at jeg kom på noe skikkelig frekt. For meg er det bare hyggelig å få fotoshoots og truser i posten. Det viser bare at de setter pris på meg, svarer han.

LES OGSÅ: Se hva Rybak har på veggen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer