- Jeg har fortrengt mange barndomsminner

Mila Kunis pleide å gråte hver dag, både før og etter skoletid.

VANSKELIG TID: Mila Kunis gikk igjennom en tøff periode da hun flyttet fra Ukraina og til USA som 7-åring. Skuespilleren hevder at hun har svært få minner fra sin første tid i USA. Her er hun på vei til middag på restaurant Nobu under et London-opp Foto: Stella  Pictures
VANSKELIG TID: Mila Kunis gikk igjennom en tøff periode da hun flyttet fra Ukraina og til USA som 7-åring. Skuespilleren hevder at hun har svært få minner fra sin første tid i USA. Her er hun på vei til middag på restaurant Nobu under et London-opp Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den vakre skuespilleren Mila Kunis (28) nyter stor suksess om dagen, med storfilmer som «Black Swan» og «Friends with Benefits» på CVen.

Men skjønnheten, som først ble verdenskjent som vanskelige Jackie i TV-serien «That 70's Show», har ikke alltid hatt det så bra. Mila, som opprinnelig kommer fra Ukraina, flyttet til USA sammen med foreldrene da hun bare var syv år gammel.

Og den lille jenta syntes nok det var fryktelig skummelt å begynne på skole et sted hun verken hadde noen venner eller kjente språket. Den første tiden på barneskolen i Los Angeles var trolig så traumatisk at Mila har fortrengt det.

- Det må ha vært en skremmende tid, for jeg stengte det ute. Jeg har ingen minner fra den tiden. Ifølge foreldrene mine pleide jeg å gråte hver morgen og når jeg kom hjem fra skolen om ettermiddagen, sier hun åpenhjertig til Daily Telegraph ifølge ContactMusic.

Familien til skuespilleren hadde heller ikke mye penger mens hun vokste opp, men hun insisterer på at penger aldri har vært en motivasjon for henne som skuespiller. Etter hvert fant hun seg til rette i sitt nye hjemland, og 28-åringen understreker at hun hadde det bra på tross av at familien hadde dårlig råd.

- For min del har det aldri handlet om penger, for foreldrene mine har alltid fortalt meg at penger er roten til alt ondt. Det tror jeg er fullstendig riktig. Jeg var en lykkelig 9-åring selv om familien min var fattig, poengterer hun videre.

Komedien «Friends with Benefits», med Mila Kunis og Justin Timberlake i hovedrollene, har norgespremiere 23. september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble bestefar - på sin egen bursdag! 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer