IKKE SÅ NATURLIG LIKEVEL: Cindy Crawford trodde aldri hun kom til å bli en botox-jente. Men nå har tidene forandret seg. - Jeg har forsøkt Botox, avslører hun. Foto: Stella Pictures
IKKE SÅ NATURLIG LIKEVEL: Cindy Crawford trodde aldri hun kom til å bli en botox-jente. Men nå har tidene forandret seg. - Jeg har forsøkt Botox, avslører hun. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har forsøkt botox

Supermodellen trodde aldri hun skulle bli nødt til det.

SEHER.NO:  Den tidligere supermodellen Cindy Crawford (44) trodde aldri hun kom til å bli en botox-jente. Men nå har tidene forandret seg.

- Da jeg var 30 år, kunne jeg ha sagt noe sånt som: «Jeg har tenkt å eldres på en måte som hedrer det å bli eldre. Jeg vil eldes på en helt naturlig måte».

Men nå, i en alder av 44, har pipen plutselig fått en helt annen tone.

- Jeg er ikke lenger så skeptisk til det. Jeg har forsøkt Botox, men det skremmer meg litt. Plastisk kirurgi er virkelig skummelt. Men så lenge man ikke bruker disse tingene for å forsøke å endre sitt ansikt totalt, så synes jeg det er greit, sier Crawford ifølge Fox411.

Cindy har hatt en imponerende karriere, hvor hennes personlighet har spilt en viktig rolle. I sine glansdager var det hun som endret skjønnhetsindustrien elsk for blondiner med babyansikt, til eksotiske brunetter.

Men nå føles modellivet langt unna for tobarnsmoren.

- Jeg er en mor. Jeg er en kone. Og jeg er 44 år. Men jeg synes likevel jeg kan være sexy - på en ikke-truende måte. Jeg er ikke den kvinnen som stjeler ektemannen til andre, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg ser nok ganske bra ut til å være 43