TIL ALTERS: Vanessa Williams stråler av lykke etter at kjæresten Jim Skrip har fridd til henne. Foto: Instagram/Vanessa Williams
TIL ALTERS: Vanessa Williams stråler av lykke etter at kjæresten Jim Skrip har fridd til henne. Foto: Instagram/Vanessa WilliamsVis mer

- Jeg har forlovet meg

Hollywood-stjernen planlegger sitt tredje bryllup.

SEOGHØR.NO: Alle gode ting er forhåpentligvis tre for skuespilleren Vanessa Williams (51). Hun er nemlig i full gang med å planlegge sitt tredje bryllup.

Etter to år som par har hun og kjæresten Jim Skrip forlovet seg.

Det var da «Frustretre fruer»-stjernen gjestet «The Queen Latifah Show» at hun avslørte den gledelige nyheten, skriver People.com.

- Jeg har prøvd å ha en samtale med dere mine damer og herrer, men jeg er blindet av den skinnende ringen på fingeren din, Vanessa, sa talkshow-verten til Williams som viste en diger diamantring frem til kamera.

- Jeg beklager, kjære. Jeg forlovet meg for et par uker siden, svarte hun med et digert smil.

PÅ TV-SKJERMEN: Vanessa har spilt i en rekke TV-serier og gjorde stor suksess i Frustrete fruer sammen med Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross og Eva Longoria.
PÅ TV-SKJERMEN: Vanessa har spilt i en rekke TV-serier og gjorde stor suksess i Frustrete fruer sammen med Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross og Eva Longoria. Vis mer

Forelsket seg i Tyrkia

Williams har holdt romansen med Skrip svært privat, men i februar åpnet hun seg litt om hvem mannen i hennes liv er.

- Jeg møtte ham da jeg var på ferie i Tyrkia med datteren min for halvannet år siden. Man reiser halve jorda rundt og treffer en som bor seks timer unna deg vanligvis, sa hun til UsWeekly.com den gang.

Den flotte 51-åringen har to ekteskap bak seg, og er mor til Melanie  (27), Jillian (25), Devin (21) og Sasha (14).

LES OGSÅ: Vanessa Williams ble misbrukt som 10-åring