<strong>FORANDRING:</strong> Thea Oskarsen er aktuell med sin aller første musikkvideo (t.v.). Artisten har vært gjennom en forandring etter at hun kom gråtende ut av X Factor-audition i 2009 (t.h.). Foto: YouTube
FORANDRING: Thea Oskarsen er aktuell med sin aller første musikkvideo (t.v.). Artisten har vært gjennom en forandring etter at hun kom gråtende ut av X Factor-audition i 2009 (t.h.). Foto: YouTube Vis mer

- Jeg har forandret meg veldig

Slaktet i «X Factor» som 15-åring. Nå debuterer Thea Oskarsen med musikkvideo. Se videoen her.

Publisert
Sist oppdatert
Se musikkvideoen nederst i saken!

SEHER.NO: Da Thea Oskarsen (18) forsøkte seg som 15-åring i «X Factor» i 2009, fikk hun ikke den tilbakemeldingen hun ønsket å høre. Artisten kom ikke videre fra audition, og Jan Fredrik Karlsen kalte fremføringen for «vokalonani» og «en prøvelse», noe som førte til at Oskarsen forlot salen i gråt.

Nå er Oskarsen en del av stallen til musikkprodusent og tidligere «Idol»-dommer David Eriksen, og slipper tirsdag sin aller første musikkvideo til sangen «One Of a Kind», som er skrevet av Ina Wroldsen, som også har skrevet musikk for blant andre Britney Spears.

- Da jeg kom på audition i «X Factor» var jeg en kjempenervøs 15-åring med store ambisjoner om å vinne. Man deltar jo ikke for å ikke komme videre. Så det var veldig skuffende å høre de tilbakemeldingene. Men erfaringen jeg tok med meg videre var å aldri gi opp, forteller Oskarsen til Seher.no.

Helt siden 2008 har Thea lagt ut videoer av seg selv som synger på sin egen YouTube-side. De omkring 45 videoene har oppnådd 1,3 millioner visninger.

Likevel tar den unge artisten nå ett steg om gangen, og har det først og fremst gøy med musikken. Hun utelukker derimot ikke at hun kunne ha prøvd seg i en talentkonkurranse igjen.

- Det hadde vært litt morsomt. Jeg har forandret meg veldig i stemmen siden jeg var med i «X Factor», men samtidig vet jeg ikke om jeg ville gjort det. Jeg ønsker å vise at man kan klare seg uten å være med i en konkurranse, og det føler jeg at jeg er eksempelet på, sier hun.

Nå håper Oskarsen at hennes aller første offisielle musikkvideo vil falle i smak hos lytterne.

- Det er min aller første video, så jeg er veldig spent på hva folk synes om den, sier hun til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kjartan Salvesen på lønnstoppen av Idol-vinnerne


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer