- Jeg har for lite sex!

I juni gikk skilsmissen i boks. Allerede nå klager hun over for lite sex!

FRUSTRERT: Jessica Simpson savner en sengepartner etter at ektemannen forsvant. Foto: All Over Press/Getty
FRUSTRERT: Jessica Simpson savner en sengepartner etter at ektemannen forsvant. Foto: All Over Press/Getty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Direkte på TV plumpet hun ut med det. - Jeg har for lite sex!

Popstjernen Jessica Simpson (26) har gjestet populære Jay Leno i "The Tonight Show" på amerikansk TV. Der fortalte hun om sine voksende problemer etter at ekteskapet med sangeren Nick Lachey (32) havarerte.

LES MER: Jessica pumpet opp leppene!

- Jeg får ikke sove, ligger bare og vrir meg. Jeg er seksuelt frustrert, sa Jessica i følge expressen.se som gjengir deler av intervjuet.

Etter skilsmissen ble Jessica sittende alene i det 650 kvadratmeter store huset i California. Til tross for eget svømmebasseng, musikkstudio og mye annet spennende innhold har ingen foreløpig vært villig til å betale de drøyt 27 millionene Jessica forlanger for det.

LES MER: Hvor lenge er hun singel?

Skal vi tro henne er nå altså ensomheten i det store huset i ferd med å gå på helsen løs.

- Når jeg ikke får sove prøver jeg å bestemme meg for hva jeg vil drømme om. Men ingen ting hjelper. Det ender oftest med at jeg legger meg på gulvet, og da faller jeg til ro.

Så spørs det da hvor lenge vakre Jessica må tilbringe nettene alene. Vi vil tro det ikke mangler på beilere. Skjønt de foretrekker nok dobbeltsengen framfor gulvet....

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer