- Jeg har følt meg som et null

Inger Lise Hansen snakker ut om den tunge tiden i TV3-program.

<strong>SNAKKER UT:</strong> Inger Lise Hansen snakker ut om den tunge tiden etter at hun ble vraket som nestleder i KrF i mandagens episode av «Vis meg ditt kjøleskap». - Jeg har følt meg som et null, sier Hansen. Foto: TV 3
SNAKKER UT: Inger Lise Hansen snakker ut om den tunge tiden etter at hun ble vraket som nestleder i KrF i mandagens episode av «Vis meg ditt kjøleskap». - Jeg har følt meg som et null, sier Hansen. Foto: TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag åpner den tidligere KrF-politikeren og fjorårets «Skal vi danse»-kjendis, Inger Lise Hansen (30), dørene til sitt hjem i Oslo i TV3-programmet «Vis meg ditt kjøleskap».

Mens kokken forsøker å lage en treretters middag av ingrediensene i Hansens kjøleskap, snakker Inger Lise ut om sitt tøffe brudd med politikken til programleder Mia Gundersen.

- Jeg fikk ikke være med mer, og det er sånn man bare må tåle når man driver med politikk. Tillitt er noe man må fortjene og ikke noe man kan kreve, sier Inger Lise Hansen i programmet.

Hansen vakte oppsikt da hun samtidig med sin politiske karriere stilte lettkledd i magasinet Det Nye, og i tillegg tok til orde for å akseptere borgerlig vielse av homofile og at KrF burde innta en mer liberal holdning til etablering av vinmonopol.

Våren 2011 ble Inger Lise vraket som nestleder i partiet, noe hun opplevde som svært vanskelig. 

- Ja, det var det. Spesielt fordi jeg hadde et sterkt engasjement og ønsket å fortsette selv. Jeg hadde gjort dette i mange år, drevet med politikk. Plutselig sier partiet mitt at de ikke ville ha meg lenger. Det var en runde som selvfølgelig tok på. Samtidig måtte jeg bestemme meg for om jeg hadde identitet i det å ha et verv eller om identiteten min handler om meg og «Inger Lise». Det er jo det siste som er den jeg er egentlig, sier hun i samtale med Mia Gundersen i TV3-programmet.

Og Inger Lise innrømmer at hun var langt nede etter å ha blitt vraket fra sitt politiske verv.

- Jeg tror at jeg har blitt sterk av det, men det er klart at jeg har grått mange bitre tårer. Jeg har følt meg som et null, jeg har følt meg som ingenting. Jeg har kjent at jeg ikke var ønsket, og det er en ganske vond følelse å kjenne på, sier hun åpenhjertig i «Vis meg ditt kjøleskap».


I fjor høst deltok Inger Lise i TV 2-programmet «Skal vi danse», nå er hun student og mor til Filippa (3 og et halvt). Og Hansen forteller at hun har lagt den tunge tiden bak seg.

- Jeg har det veldig fint. Jeg kjenner at mange ting kan storme i livet, men det å finne tryggheten i seg selv har kanskje vært det viktige. Min trygghet i at jeg vet hvem jeg er, vet hva jeg tror på og har en familie som er glad i meg. Det er det som betyr noe til syvende og sist, og ikke alt det andre, sier hun i TV3-programmet.

«Vis meg ditt kjøleskap» sendes på TV3 mandag klokka 20.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg sender tanker opp i himmelen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer