JOBBER MED SEG SELV: Jennifer Lopez prøver å lære av sine tidligere feil når det kommer til ødelagte kjærlighetsforhold. Foto: Stella Pictures
JOBBER MED SEG SELV: Jennifer Lopez prøver å lære av sine tidligere feil når det kommer til ødelagte kjærlighetsforhold. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har følt meg misbrukt i tidligere forhold

Ikke alle overgrep etterlater fysiske arr.

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at den single tvillingmoren Jennifer Lopez har hatt et trøblete kjærlighetsliv.

Hun har tre ødelagte ekteskap, en brutt forlovelse og flere andre havarerte forhold bak seg - i en alder av 45 år.

I sin nye kommende selvbiografi «True Love» kommer den vakre latino sangeren med en overraskende avsløring: Hun har følt seg misbrukt av noen av sine tidligere kjærester.

«Jeg har aldri fått et blått øye eller en ødelagt leppe, men jeg har følt meg misbrukt på andre måter: mentalt, følelsesmessig, verbalt», skriver hun i boka, ifølge People.com.

UBETINGET KJÆRELIGHET: Fra ekteskapet med Marc Anthony har Jennifer tvillingene Max og Emme. Foto: Stella Pictures
UBETINGET KJÆRELIGHET: Fra ekteskapet med Marc Anthony har Jennifer tvillingene Max og Emme. Foto: Stella Pictures Vis mer

Lærer hver eneste dag

Lopez forteller videre at hun likevel har lært mye om kjærlighet, spesielt når det kommer til viktigheten av å stå opp for seg selv.

«Hver dag du velger å bli i et dårlig forhold og aksepterer ting hos partneren din og deg selv i stedet for å gå ut døra, så aksepterer du også at dette er ok».

I et intervju med nettstedet utdyper sangfuglen ytterligere, og sier at hun måtte lære seg å ta vare på seg selv og kjenne sin egen verdi som menneske.

- Når ting ikke fungerer og du ikke blir behandlet på den måten du ønsker å bli behandlet, så må du ta tak i det selv. Velger du å la det gå er det din egen feil og ingen andres. Du må ta kontroll og sette egne grenser. Du har selv makten til å forandre ting.

Får støtte av eksmannen

Lopez navngir ingen tidligere elskere, hverken i boka eller i intervjuet, og hun forteller at eksmannen Marc Anthony (46), som hun har tvillingene Max og Emme (6) med, støtter henne.

- Han har lest boka og sa: «Wow, jeg visste ikke at du hadde gått gjennom en slik reise». Vi prøver å støtte hverandre. Det er det beste for barna våre, forklarer hun.

Jennifer har vært singel siden i sommer etter at hun gjorde det slutt med den 18 år yngre danseren Casper Smart i juni.

LES OGSÅ: - Disse magemusklene er virkelig et syn