- Jeg har følt meg dønn alene i perioder

Ensomheten som småbarnsmor i et annet land var vanskelig for Guro Fostervold Tvedten.

DØNN ALENE: Fostervold Tvedten forklarer at hun har vært veldig ensom som småbarnsmor i et annet land. Foto: Seher.no
DØNN ALENE: Fostervold Tvedten forklarer at hun har vært veldig ensom som småbarnsmor i et annet land. Foto: Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er tre år siden Guro Fostervold Tvedten (38) sist viste seg fram på TV-skjermen. Siden den gang har hun sammen med håndballektemannen Håvard Tvedten, fått barna Luka Tobias (2) og Daniel Leander (1).

I tillegg har hun bodd i Spania og Danmark. Til Dagbladet forteller hun at livet som småbarnsmor i et annet land kan være krevende.

- Jeg har følt meg dønn alene i perioder. Det er tungt å måtte dra fram siste rest av energi, særlig den første tida etter vi fikk luka reiste Håvard mye. Å få barn er en intens øvelse. Da førstemann hadde kolikk i tillegg... Jeg skjønner hvorfor søvnmangel brukes som torturmetode. Men det første året er ekstremsport, så blir ting lettere, sier hun til avisen.


Luka ble født i Spania. Det spanske helsevesenet var en opplevelse den tidligere TV 2-programlederen kunne vært foruten.

- Det å føde i Spania er noe av det sterkeste jeg har erfart, både i positiv og negativ forstand. Mitt møte med det spanske helsevesenet var utrolig kaldt. Jordmoren hilste ikke på meg, plutselig fikk jeg vite at jeg skulle ta keisersnitt, 20 minutter etterpå var jeg mamma, uten at jeg fikk se barnet på en stund. Tre dager senere måtte Håvard reise. I situasjonen stålsatte jeg meg, men i ettertid så har jeg fått en veldig reaksjon på at det ikke var så bra.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg holdt på å klikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer