- Jeg har følt at noen har holdt meg i hånda

Troen på at det finnes noe større enn mennesker er avgjørende for Herborg Kråkevik.

VENDER HJEM: Herborg Kråkevik har de siste par årene bodd i Danmark med mannen Espen og døtrene Agnes (8) og Petra (2).  Foto: SCANPIX
VENDER HJEM: Herborg Kråkevik har de siste par årene bodd i Danmark med mannen Espen og døtrene Agnes (8) og Petra (2). Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerinne og artist Herborg Kråkevik (37) har de siste årene vært småbarnsmor for døtrene Agnes (8) og Petra (2) i Danmark, men nå er 37-åringen tilbake i Norge for en ny forestilling.

Til Dagbladet forteller Kråkevik at det ofte er kaos hjemme hos familien hennes i Danmark. Men når alle - bortsett fra henne - har forlatt huset om morgenen, blir alt endelig bra, ettersom andakten begynner på dansk radio.

- Troen på at det finnes noe større enn oss mennesker er avgjørende for meg. Jeg har hatt tre episoder hvor jeg har følt at noen har holdt meg i hånda, sier Kråkevik, og forteller til Dagbladet om da hun fant sommerhuset på Skagen, mannen i sitt liv og da hun som 12-åring bestemte seg for yrkesvei.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: USA-kultur truer norske nakenscener 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer