- Jeg har følelser for to av TV-frierne

«Jakten»-bonde Bente Fremo mener hun har et luksusproblem.

FORNØYD: - Det er fire bra gutter, dette. Det har vært en spennende prosess å bli kjent med dem, sier «Jakten»-bonde Bente Fremo om sine fire beilere Eskil, Robert, Mats-Erik og Ragnar. Foto: TV 2
FORNØYD: - Det er fire bra gutter, dette. Det har vært en spennende prosess å bli kjent med dem, sier «Jakten»-bonde Bente Fremo om sine fire beilere Eskil, Robert, Mats-Erik og Ragnar. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» ble det klart at TV-bonden Bente Fremo (26) valgte å sende hjem Trond Erik Reitåa. Dermed sitter hun igjen med fire friere denne høsten.

Til Seher.no innrømmer Bente at hun har fått følelser for to av dem.

- Jeg har fått et par favoritter, ja. Jeg sitter litt fast i et par stykker som jeg har fått en del følelser for, sier hun til Seher.no.

Men selv om det er to stykker hun i disse dager har et ekstra godt øye til, understreker «Jakten»-bonden at hun er svært fornøyd med dem alle sammen.

- Det er fire bra gutter, dette. Det har vært en spennende prosess å bli kjent med dem.

- Er du forelsket, Bente?

- Kanskje det? sier 26-åringen lattermildt, før hun raskt tilføyer:

- Nei, jeg er ikke forelsket, men jeg er veldig interessert. Det er et luksusproblem i bunn og grunn...

I mandagens episode av TV 2-programmet grillet Fremo indrefilet av hest sammen med sine beilere. Det til tross for at hun tidligere har uttalt at hun brukte sin egen hest som terapi da hun brått mistet mammaen sin da hun var 14 år gammel.

Mandag fortalte den suksessfulle hestetreneren til Seher.no at hun regner med at hestegrillingen vil vekke reaksjoner.

- Ja, jeg tror nok at noen vil reagere. Men jeg håper at mine nærmeste - og kundene mine - synes det er greit da. Jeg vil jo oppfordre folk til å respektere det andre velger å gjøre. Jeg er ingen dårligere person av den grunn. Jeg liker bare god mat, sa hun til Seher.no da.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor ble valget lett for «Jakten»-bonden   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer