FØDTE I HELGEN: - Hun ble født på lørdag, veide 3,18 kilo og var 48,26 centimeter lang, skriver Jessica Alba på Facebook. Her er hun avbildet sammen med ektemannen Cash warren og datteren Honor. Foto: All Over Press
FØDTE I HELGEN: - Hun ble født på lørdag, veide 3,18 kilo og var 48,26 centimeter lang, skriver Jessica Alba på Facebook. Her er hun avbildet sammen med ektemannen Cash warren og datteren Honor. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har født en liten datter

Jessica Alba avslører også navnet på den nyfødte.

Publisert
SEHER.NO: Jessica Alba og mannen Cash Warren har blitt foreldre igjen. I helgen kom nemlig nok en jente, Haven Garner Warren, til verden. Det avslører Alba selv på sin offisielle Facebook-side.

«Hun ble født på lørdag, veide 3,18 kilo og var 48,26 centimeter lang. Hun er frisk og glad. Storesøster Honor kunne ikke vært mer i ekstase over det nye familiemedlemmer. Takk til dere alle for all støtte gjennom graviditeten. Det betyr masse for meg», skriver skuespillerstjernen på Facebook-siden.

Jessica Alba annonserte at hun var gravid i februar - gjennom Facebook og Twitter. Kort tid etterpå delte hun og ektemannen også sin glede sammen på nettet.

«Jeg kan ikke beskrive hvor mye dette betyr. Jeg smiler fra øre til øre», skrev Cash Warren på Twitter den gang, mens Alba heller ikke la skjul på sin begeistring for graviditeten.

«Jeg kan ikke takke dere nok for alle de fantastiske meldingene dere har sendt meg i dag», skrev hun.

Jessica Alba og Cash Warren har fra før av datteren Honor (3).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Barn er veldig mye arbeid  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer