VENTET PÅ SØNNEN: Michelle skyndet seg å bli gravid med barn nummer to etter at hun fjernet brystene. Nå er sønnen Aaron Jay sju måneder og datteren Faith to år. Foto: All Over
VENTET PÅ SØNNEN: Michelle skyndet seg å bli gravid med barn nummer to etter at hun fjernet brystene. Nå er sønnen Aaron Jay sju måneder og datteren Faith to år. Foto: All OverVis mer

- Jeg har fjernet livmoren min

To år etter at hun måtte fjerne begge brystene, har popstjernen måttet ta en ny tung avgjørelse.

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Michelle Heaton (35) måtte i 2012 fjerne begge brystene, etter at legene oppdaget at hun hadde 80 prosents sjanse for å få brystkreft.

Nå har hun også valgt å fjerne livmoren og eggstokkene, etter å ha funnet at hun var i en risikogruppe for å få kreft i eggstokkene også.

Det er den samme operasjonen som Angelina Jolie etterhvert skal igjennom, etter at hun fjernet begge brystene fordi hun hadde 87 prosents sannsynlighet for å utvikle brystkreft.

Familiesykdom

Ifølge bladet OK! skal Michelle - som blant annet har hatt suksess med gruppen Liberty X - ha fått beskjed av legene om at hun hadde svært stor sjanse for å bli rammet .

Siden flere kvinner i hennes familie har blitt rammet av det samme, valgte hun derfor å legge seg på operasjonsbordet igjen 2. oktober.

- Jeg ville ikke at barna mine skulle oppleve det samme som min far så skje med hans mor. Og hun opplevde det samme med sin mor. Det viktigste er å være der for barna mine, skriver Michelle i sin blogg hos OK!.

Siden operasjonen betyr at hun ikke kan føde flere barn, valgte hun å vente til hun hadde fått sitt andre barn med ektemannen Hugh Hanley, sønnen Aaron Jay som nå er sju måneder gammel.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra før har de datteren Faith (2).

- Det var tungt å tenke på at jeg ikke kan få flere barn, men når jeg ser på sønnen og datteren min, vet jeg at det viktigste er å være der for dem, sier Michelle.

LES OGSÅ: - Bandet masserer brystene mine