VENTET PÅ SØNNEN: Michelle skyndet seg å bli gravid med barn nummer to etter at hun fjernet brystene. Nå er sønnen Aaron Jay sju måneder og datteren Faith to år. Foto: All Over
VENTET PÅ SØNNEN: Michelle skyndet seg å bli gravid med barn nummer to etter at hun fjernet brystene. Nå er sønnen Aaron Jay sju måneder og datteren Faith to år. Foto: All OverVis mer

- Jeg har fjernet livmoren min

To år etter at hun måtte fjerne begge brystene, har popstjernen måttet ta en ny tung avgjørelse.

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Michelle Heaton (35) måtte i 2012 fjerne begge brystene, etter at legene oppdaget at hun hadde 80 prosents sjanse for å få brystkreft.

Nå har hun også valgt å fjerne livmoren og eggstokkene, etter å ha funnet at hun var i en risikogruppe for å få kreft i eggstokkene også.

Det er den samme operasjonen som Angelina Jolie etterhvert skal igjennom, etter at hun fjernet begge brystene fordi hun hadde 87 prosents sannsynlighet for å utvikle brystkreft.

Familiesykdom

Ifølge bladet OK! skal Michelle - som blant annet har hatt suksess med gruppen Liberty X - ha fått beskjed av legene om at hun hadde svært stor sjanse for å bli rammet .

Siden flere kvinner i hennes familie har blitt rammet av det samme, valgte hun derfor å legge seg på operasjonsbordet igjen 2. oktober.

- Jeg ville ikke at barna mine skulle oppleve det samme som min far så skje med hans mor. Og hun opplevde det samme med sin mor. Det viktigste er å være der for barna mine, skriver Michelle i sin blogg hos OK!.

Siden operasjonen betyr at hun ikke kan føde flere barn, valgte hun å vente til hun hadde fått sitt andre barn med ektemannen Hugh Hanley, sønnen Aaron Jay som nå er sju måneder gammel.

Fra før har de datteren Faith (2).

- Det var tungt å tenke på at jeg ikke kan få flere barn, men når jeg ser på sønnen og datteren min, vet jeg at det viktigste er å være der for dem, sier Michelle.

LES OGSÅ: - Bandet masserer brystene mine

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.