- Jeg har fisk i hodet

Geir Børresen skaper kunst både over og under vann.

FEIRER FISKENE: I år er det 20 år siden han malte sine første fisk under vann. Dette ble markert med en stor maleriutstilling i Vollen i Asker, hvor kona Wenche selvsagt var til stede. Foto: Svend Aage Madsen
FEIRER FISKENE: I år er det 20 år siden han malte sine første fisk under vann. Dette ble markert med en stor maleriutstilling i Vollen i Asker, hvor kona Wenche selvsagt var til stede. Foto: Svend Aage Madsen Vis mer
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: I år feirer «Smurfe-pappa» Geir Børresen (68) - kjent for mange også som mennesket inni Labbetuss - at det er 20 år siden han malte sine første fisker under vann. Børresen har mange malerier med maritime motiver, og maler de fleste bildene under vann.

Jubileet markerte han med en kunstutstilling hjemme i Vollen i Asker. Her har familiens svømmebasseng blitt til et undervannsatelier.

- Bakgrunnen for undervannsmaling er en gammel drøm fra jeg var 18 år gammel, sier Børresen til Se og Hør.

Den spreke 68-åringen er også en aktiv dykker. 

- Jeg har gjennomført cirka 2600 dykk og feirer i år 50 år som pressluftdykker.

Børresen har etter hvert også begynt å skape bilder over vannoverflaten.

- Jeg har begynt å male over vann også. Jeg trenger ikke å svømme sammen med fisk, fordi jeg har dem i hodet, sier kunstneren.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Hagens homokunst  

Se video her:[obj:media:10196]