<strong>SEKS ÅR:</strong> Fossum og Anders Hovdan hadde vært sammen i seks år da de giftet seg i Oslo. Foto: TV 2
SEKS ÅR: Fossum og Anders Hovdan hadde vært sammen i seks år da de giftet seg i Oslo. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg har fått verdens beste mann

TV 2-Cathrine fikk ja fra sin kjære Anders.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2-nyhetsanker Cathrine Fossum (33) har vært sammen med sin kjære Anders Hovdan (35) i seks år. Nå har paret også blitt smidd i Hymens lenker.

- Vi har en nydelig datter sammen, så det var jo ingen grunn til å vente. Dessuten er jeg veldig glad i høsten og november, sier bruden til Se og Hør som er i salg i dag.

Hele 120 gjester var invitert til det storslåtte bryllupet som fant sted i Mortensrud Kirke i Oslo - samme sted som både Cathrine og Anders er vokst opp, og hvor de fremdeles bor sammen med lille Maria (1).

Cathrine måtte altså ikke dra langt for å finne mannen i sitt liv. De to var nemlig kjærester allerede på ungdomsskolen.

- Vi har kjent hverandre veldig lenge. Men jeg så ikke på ham som mannen jeg til slutt skulle gifte meg med. Det har kommet etter hvert, og til slutt sa det pang! Han er bare verdens beste mann, sier hun stolt til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nette norske nyhetsankere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer