- Jeg har fått sosial angst

Jan Thomas Mørch Husby vil flytte fra byen.

VIL FLYTTE: Jan Thomas forteller at han har fått sosial angst. Nå vil han og ektemannen Christopher Mørch Husby bygge et hus utenfor byen.  Foto: Stella Pictures
VIL FLYTTE: Jan Thomas forteller at han har fått sosial angst. Nå vil han og ektemannen Christopher Mørch Husby bygge et hus utenfor byen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I årevis har Jan Thomas Mørch Husby (45) vært en av Norges mest kjente stylister og TV-personligheter. Når han har uttalt seg om mote og skjønnhet har det vakt oppsikt, og etter 20 år i Los Angeles utfordrer han bildet av gjennomsnitts-nordmannen.

Nå er Jan Thomas klar for en forandring. Til Dagbladets magasin Inne & Ute forteller Husby at han ikke lenger er like glad i det urbane bylivet.

- Jeg har fått sosial angst. Jeg må jobbe litt med det, kjenner jeg. Jeg må finne noen verktøy, for nå har jeg bare menneskene rundt meg som beskytter meg. I sommer fikk jeg øvd meg på å være sosial. Da dro vi med Christophers familie på deres sommersted. Det er mennesker jeg virkelig trives godt med, men for meg er alle sosiale samlinger en terror. Det blir for tett for meg, jeg klarer ikke å slappe av, sier han til avisen.

Han har i mange år drevet Jan Thomas Studio i Parkveien i Oslo, og er nå i ferd med å utvide forretningene sine med flere salonger. Sammen med ektemannen Christopher (23) bor han på Briskeby, men føler seg ikke lenger trygg i byen.

Paret har lenge ønsket å bli foreldre og er i gang med surrogatprosessen i USA. Nå drømmer de om et stort hus utenfor byen, der de kan dyrke familielivet. 

- Nå ser vi etter en stor tomt hvor vi kan bygge vårt lille univers, så jeg kan komme hjem og ha det stille og rolig, uten naboer. Vi vil strekke oss langt økonomisk for å få det ekstremt privat.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Tar meg ikke nær av kritikken 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer