SNART EM-KLAR: Når Kristian Kjelling om noen dager skal han spille for Norge i EM, er det med en betraktelig lettere kropp enn for ett år siden.  Foto: SCANPIX
SNART EM-KLAR: Når Kristian Kjelling om noen dager skal han spille for Norge i EM, er det med en betraktelig lettere kropp enn for ett år siden. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg har fått ny kropp

Annerledes trening har ført til at håndballesset har fått ny kropp.

SEHER.NO: Håndballstjernen Kristian Kjelling (29) er kjent for sin muskuløse kropp, men i neste uke stiller han i håndball-EM med en tynnere kropp enn tidligere.

- Jeg er blitt klart tynnere, men samtidig er jeg blitt sterkere. En god kombinasjon, sier Kjelling til VG Sporten.

Håndballstjernen veier i dag 94-95 kilo, men musklene hans er annerledes fordelt enn før, skriver avisen.

Kjelling kan takke Aalborg-treneren Peter Bredsdorff-Larsen for forvandlingen. I den danske klubben har han fokusert på mye og annerledes løpe- og styrketrening. Kondisjonen til Kjelling er langt bedre nå, og han har spesielt styrket mage og rygg.

Alt i alt føler 29-åringen - som tidligere blant annet har spilt for den spanske klubben Portland San Antonia - at han står sterkere enn noen gang.

- Ja, det vil jeg si. Jeg har fått lysten tilbake og føler mye mer ro på banen, sier han.

Da han trente hos den spanske klubben derimot, var han på grensen til utslitt.

- Vi trente rett og slett ikke bra nok de siste to sesongene jeg var der. I fjorårets VM var jeg så sliten at jeg trodde jeg skulle stryke med. Jeg var helt skjelven, sier han til VG Sporten.

I sommer flyttet Kjelling sammen med kjæresten Madeleine Lundberg (29) til Aalborg i Danmark, og med på lasset var også datteren Vida (3) og Noah (7 måneder).
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Terminen er i midten av mars