FIKK HJELP: Ida Fladen er aktuell som programleder i Idol Junior, og innrømmer at hun har fått tips av Stian Blipp. Foto: Espen Solli, Se og Hør
FIKK HJELP: Ida Fladen er aktuell som programleder i Idol Junior, og innrømmer at hun har fått tips av Stian Blipp. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

- Jeg har fått noen tips av ham

«Idol Junior»-aktuelle Ida Fladen sier hun ikke har talent.

SEOGHØR.NO: Onsdag var det premiere på den aller første sesongen av «Idol Junior», med Ida Fladen (28) som programleder.

Tidligere har vi sett henne i «Sommertid» og «Prosjekt Perfekt», men nervene var ekstra til stede da hun skulle lede det helt nye programet.

Den sjarmerende jenta innrømmer at hun spurte «Idol»-programleder Stian Blipp om tips og triks før hun gikk i ilden.

ERFAREN: Stian Blipp har blitt en erfaren programleder, og stråler på skjermen i Idol.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
ERFAREN: Stian Blipp har blitt en erfaren programleder, og stråler på skjermen i Idol. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

- Han har gitt meg tips, jeg har jo vært litt på han, da. Stian har et manus han også. Han sier at du må virkelig mene det du sier. Det må virkelig komme innenfra og det må ikke være noe noen har sagt du skal si. Så det prøver jeg å tenke på når jeg skriver manus til Idol Junior, at jeg må mene det, sier Ida Fladen i radioprogramet «Morgenshowet» på NRJ.

 

- Ikke kul nok for barna

- Det er irriterende å bli sammenlignet med Blipp. Han er så forbanna flink. Han er et av mine forbilder. Vi så på vanlig Idol for litt siden, og da tenkte jeg at fy fader, jeg må bli bedre.

Stian Blipp er en mer erfaren programleder enn Ida Fladen, og 28-åringen innrømmer at sjalusien absolutt er til stede.

GJENGEN: Ida Fladen med Idol Junior-dommerne.
GJENGEN: Ida Fladen med Idol Junior-dommerne. Vis mer

- Jeg har vurdert litt forgiftning eller sånne metoder. Jeg tar meg selv i å sitte å se på Idol og håpe at han sier feil, sier Ida lattermildt.

Blipp er kjent for sine «Shake it Out»-seanser på Idol, hvor han og deltagerne danser ellevilt på scenen. I tillegg briljerer han med sine beatbox-ferdigheter, og Ida forteller at dette ikke akkurat legger noe mindre press på henne.

- Alle har vært på meg. De sier: «Hva er det du kan, du må ha din egen greie sånn som Stian har». Men jeg har ingen talenter, og det er ikke noe som skal gjøres. Og barna skjønner ikke at jeg er programleder, de synes ikke at jeg er kul nok, spøker Fladen.

Se programmet på onsdager klokken 20.00 på TV 2.

LES OGSÅ: -Det var ekstra bra jeg fikk meg dame nå