<strong>FORLOT KONKURRANSEN:</strong> Rønning valgte lørdag å trekke seg fra NRK-serien. Her sammen med alle årets deltagerne. F.v. Ailo Gaup, Halvard Hanevold, Frode Rønning, Finn Christian Jagge, Lene Jenssen, Kay Arne Stenshjemmet, Frode Estil og foran f.v.: Siren Foto: Jan Kvalheim, Rubicontv/NRK
FORLOT KONKURRANSEN: Rønning valgte lørdag å trekke seg fra NRK-serien. Her sammen med alle årets deltagerne. F.v. Ailo Gaup, Halvard Hanevold, Frode Rønning, Finn Christian Jagge, Lene Jenssen, Kay Arne Stenshjemmet, Frode Estil og foran f.v.: Siren Foto: Jan Kvalheim, Rubicontv/NRK Vis mer

- Jeg har fått noen meldinger

Damene vil bli kjent med Frode Rønning etter innsatsen i «Mesternes Mester».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I lørdagens «Mesternes Mester» på NRK, overrasket den tidligere skøyteløperen Frode Rønning (51) alle de andre deltagerne med at han trakk seg fra konkurransen. 51-åringen slet nemlig med knærne og en skade i ryggen som han hadde pådratt seg i løpet av TV-innspillingen.

Etter å ha trukket seg fra konkurransen, valgte Rønning imidlertid å bli igjen i varmen på Kypros i to uker.

- Jeg valgte å bli igjen og hadde to uker ferie, og da tok jeg det med ro og ble bra i ryggen. Jeg fikk også besøk av sønnen min og en dame som jeg var sammen med da. Jeg hadde besøk av dem i de to ukene, sier Rønning til Seher.no.


51-åringen - som i dag jobber som skøytetrener - hadde også kontakt med familien via internett og telefon da han var med i konkurransen.

I dag er han imidlertid blitt singel, etter at forholdet med kjæresten tok slutt etter «Mesternes Mester»-innspillingen.

- Nå er jeg singel. Vi var vel sammen i 1,5 år, men forholdet har tatt slutt. Det hadde ingenting med Mesternes Mester å gjøre, men det var andre ting som lå til grunn, sier han til Seher.no.


Og etter at Rønning har vært på skjermen i forbindelse med NRK-programmet, har heller ikke forespørsler fra damer latt vente på seg.

- Det kommer noen meldinger av damer som for eksemplel skriver at de vil bli kjent med meg, men jeg har ikke svart på det. Men det er jo bare artig, det, innrømmer han. 

«Mesternes Mester» sendes på NRK1 lørdager kl. 19.55. Se Seher.nos TV-guide
her
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke behov for oppmerksomhet 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer