TØFF: Ingrid Bolsø Berdal (29) har spilt flere sterke roller i norsk film, og tror slåsskamper med storebroren kan være årsaken til dette.  Foto: Anders Myhren/ Seher.no
TØFF: Ingrid Bolsø Berdal (29) har spilt flere sterke roller i norsk film, og tror slåsskamper med storebroren kan være årsaken til dette. Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

- Jeg har fått mye bank

Filmstjernen tror hun vet årsaken til det tøffe imaget. Se video!

SEHER.NO: Fredag er Ingrid Bolsø Berdal (29) tilbake på norske kinolerreter, denne gang i rollen som den tøffe motstandskvinnen Kristin i den norske krigsthrilleren "Svik".

- Det viser seg at det var en god del kvinner som jobbet høyt opp i motstandbevegelsen. De har bare ikke blitt bragt frem i lyset, sier skuespilleren til Seher.no.

For når det tidligere er motstandsmenn som Max Manus som har fått mest oppmerksomhet, porteretteres nå kvinnene som kjempet mot tyskerne for første gang i norsk film. Sammen med Aqua-stjerne Lene Nystrøm tegner Ingrid Bolsø Berdal bilde av sterke kvinner i en tid da mennene dominerte.

Men dette er ikke første gang Ingrid Bolsø Berdal viser sin tøffe side foran kamera. Også i filmer som "Fritt Vilt" og "Kodenavn Hunter" spiller trønderjenta sterke roller.

- Jeg synes det morsomt å spille slike roller, absolutt. Bare ikke det blir bare det, men det tror jeg ikke at det blir, sier Ingrid til Seher.no.

Skuespilleren er usikker på hvorfor hun så ofte får sterke kvinneroller, men tror kanskje at det kan ha noe med oppveksten å gjøre.

- Jeg har jo hatt en storebror som har banka meg så mye at jeg har begynt å ta igjen, kanskje, sier en leende Ingrid Bolsø Berdal til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: - Folk vil bli overrasket


Se videointervju med Ingrid Bolsø Berdal her:

[obj:media:8069]