Hanna-Martine Slåttland Baller:

- Jeg har fått meg kjæreste

YouTuberen har funnet kjærligheten.

NY KJÆRESTE: I et innlegg på Instagram røper Hanna-Martine Slåttland Baller at hun har funnet kjærligheten. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
NY KJÆRESTE: I et innlegg på Instagram røper Hanna-Martine Slåttland Baller at hun har funnet kjærligheten. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «Farmen kjendis»-profil og YouTuber Hanna-Martine Slåttland Baller (21) avslører i et innlegg på Instagram at hun har fått seg kjæreste. Innlegget viser Slåttland Baller kline til med en ukjent fyr.

Det var VG som først omtalte saken.

Når Se og Hør tar kontakt med YouTuberen bekrefter hun at hun har funnet kjærligheten på ny.

- Jeg har det veldig bra for tiden. Det stemmer at jeg har fått meg kjæreste, og vi har blitt enige om at navnet hans holdes privat, da han ikke ønsker å være en offentlig person, sier 21-åringen.

Tok slutt

Kjærestenyheten kommer nesten ett år etter at hun avslørte at hun og den daværende kjæresten Anders Dahle hadde gått hver til sitt.

«Jeg er så stolt over oss og alt vi har vært for hverandre de siste årene. I tiden som kommer skal vi elske hverandre som venner», skrev hun den gang i et innlegg på Instagram.

Slåttland Baller og Dahle hadde vært i et forhold i fem år, og hadde bodd sammen i halvannet år da bruddet ble kjent. Influenseren oppga ingen grunn til bruddet i Instagram-innlegget.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Vis mer

Hun avsluttet innlegget med:

«Håper virkelig at dere respekterer at det er sårt og vanskelig, og at jeg ikke kommer til å snakke noe eller svare på noe rundt det».

«Farmen kjendis» var nok manges første møte med YouTuberen, selv om hun allerede i flere år hadde hatt en lojal fanskare på nettet. Hun kom godt inn i gruppen, ble godt likt av de andre og gjorde god figur i det som har blitt et av TV 2s mest populære programmer.

Endte på sykehus

Mange ble lot seg overraske da Slåttland Baller ble skadet i programmet. Hun endte nemlig på sykehus etter et møte med en ku.

- Jeg ble veldig glad i dyrene, og ville ta en stor rolle der så langt det lot seg gjøre, sa hun til Se og Hør den gang, og la til at hun en kveld på gården skulle ta over melkingen av kyrne og at feil skovalg førte til at hun måtte sendes ut av gården.

TILKALTE HJELP: Etter å ha blitt tatt hånd om på gården heiste deltakerne det røde flagget og tilkalte legehjelp. Foto: Alex Iversen / TV 2
TILKALTE HJELP: Etter å ha blitt tatt hånd om på gården heiste deltakerne det røde flagget og tilkalte legehjelp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg tok bare på meg joggesko, og akkurat den kvelden hvor jeg ikke tok på meg vernesko, ble jeg tråkka på av den drektige kua, la hun til.

Slåttland Baller kjente et voldsomt trykk på venstre fot og var sikker på at noe i foten var brukket.

- Vi måtte heise det røde flagget og kontakte lege. Jeg ble sendt på sykehus, avslørte hun.

På sykehuset måtte hun sitte i rullestol, og klarte ikke tråkke ned på foten. Dagen etter fikk hun imidlertid gladmeldingen om at det ikke var brudd, men at hun var kraftig forslått.

LES OGSÅ: Røper gravidnyhet: - Var ikke planen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer