Marion Ravn:

- Jeg har fått meg kjæreste

Marion Ravn avslører at hun ikke lenger er singel.

- HAR DET VELDIG BRA: Artist Marion Ravn forteller at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
- HAR DET VELDIG BRA: Artist Marion Ravn forteller at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I 2015 kunne Se og Hør avsløre at forholdet mellom sangeren Marion Ravn (33) og snowboard-stjernen Andreas Ygre Wiig (36) var over.

- Jeg kan bekrefte bruddet og at de skilles som venner. Utover det har vi ingen kommentar, fortalte Ravns manager, Cecilie Torp-Holte til Se og Hør den gang.

Marion og Andreas fant hverandre i 2006, og flyttet sammen fire år senere. I 2012 fridde Andreas, hvorpå vielsen fant sted i Nøtterøy kirke 25. mai 2013 - på Marions 29-årsdag. To år senere valgte de to imidlertid gå hver til sitt.

BRUDD: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig var kjærester i seks år, før de giftet seg. Etter to år som ektepar, gikk duoen hver til sitt. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix
BRUDD: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig var kjærester i seks år, før de giftet seg. Etter to år som ektepar, gikk duoen hver til sitt. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix Vis mer

- Har det veldig fint

I et større intervju med Dagbladet Magasinet kan Ravn nå avsløre at hun har funnet lykken på ny.

- Nå har jeg det veldig fint, og kan si noe jeg ikke har sagt før: Jeg har fått kjæreste. Vi har det veldig bra sammen. Han tilhører ikke underholdningsbransjen. Ikke idrettsbransjen heller, for øvrig. Han har ikke et kjent navn, og vil heller ikke ha det, sier 33-åringen til Magasinet.

Noen ytterligere detaljer ønsker hun imidlertid ikke å gå ut med.

- Det blir nok litt kjedelig for Se og Hør. Men han har lyst til å være i fred, og det tenker jeg er helt greit. Fint.

STOR SUKSESS: Marion Ravn er for tiden aktuell i musikalen Les Misérables på Folketeateret i Oslo.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
STOR SUKSESS: Marion Ravn er for tiden aktuell i musikalen Les Misérables på Folketeateret i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Ble pappa

I fjor kunne Se og Hør avsløre at også snowboard-stjernen Andreas har funnet lykken på ny, med modellen Hannah Sophie Sæthre Schanz (26).

Kun to måneder etter bekreftet det ferske paret at de ventet sitt første barn sammen.

I november kunne paret dele den gledelige nyheten om at de hadde fått en sønn.

- Vår lille sønn, Leo, kom til verden sist søndag. Et fantastisk øyeblikk i livet. Å føde er ingen spøk. Tusen takk Hannah Sophie for alt det harde arbeidet du har lagt inn! Beste hilsen, stolt pappa, skrev Wiig på sin Instagram-profil i etterkant.

LES OGSÅ: - Jeg ble lagt inn på sykehus etter første dag med prøver

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer