FORELSKET IGJEN: Etter flere år alene er det slutt på singeltilværelsen for Rune Rudberg. Foto: Se og Hør, Tore Skaar
FORELSKET IGJEN: Etter flere år alene er det slutt på singeltilværelsen for Rune Rudberg. Foto: Se og Hør, Tore SkaarVis mer

Rune Rudberg:

- Jeg har fått meg kjæreste

Lykken smiler til den «Melodi Grand Prix»-aktuelle artisten.

(Seoghør.no): I januar ble det kjent at dansebandkongen Rune Rudberg (55) er klar for å kjempe om seieren i årets Melodi Grand Prix-finale.

Det er sjette gang artisten deltar i sangkonkurransen og 28 år siden han deltok for aller første gang.

KJEKKAS: Her er Rune Rudberg med gitaren slengt over skuldra i 1988. Foto: NTB Scanpix.
KJEKKAS: Her er Rune Rudberg med gitaren slengt over skuldra i 1988. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Nå avslører Rudberg enda en hyggelig nyhet. Han har fått seg dame.

- Jeg er ikke på sjekker'n lenger for jeg har fått meg kjæreste, forteller sangeren til TV 2.

Hemmelighetsfull

Rudberg har tidligere vært kjent som en skjørtejeger, men for en stund siden la han om livsstilen, og kuttet ut både alkohol og tobakk.

Og i fjor sommer fortalte «Ut mot havet»-sangeren til Se og Hør at han ikke hadde noe ønske om å gå inn i et nytt forhold med det første.

- Nå har jeg bodd så lenge alene at jeg trives i eget selskap. Jeg går når jeg vil, kommer når jeg vil og gjør som jeg vil. Og best av alt; det er ingen som kjefter på meg. Jeg har faktisk ingen damer i sikte, sa Rune den gang.

Men kjærligheten dukker opp når man minst venter det.

- Jeg har jo vært ferdig med damer og var sikker på at jeg skulle forbli det, men Amors piler vet man jo aldri hvor havner, forteller 55-åringen til TV 2.

Den folkekjære artisten vil foreløpig ikke ut med hvem hans nye kjæreste er, men sier at hun er en god støtte fram mot «Melodi Grand Prix»-sirkuset og at hun gleder seg til finalen lørdag 11. mars, skriver nettstedet.

Låta «Vinger over Europa», som var hans «Grand Prix»-bidrag for 28 år siden, ble en stor hit.

Rudberg var med for andre gang i MGP i 1990, men «Varme overalt» nådde ikke opp. Siden har han deltatt to ganger med Scandinavia, og sist gang i 2006 som soloartist med «Without You».

MGP-KLAR: Rune Rudberg Band er blant artistene som skal delta under årets nasjonale Melodi Grand Prix. Den norske finalen avholdes i Oslo Spektrum 11. mars. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
MGP-KLAR: Rune Rudberg Band er blant artistene som skal delta under årets nasjonale Melodi Grand Prix. Den norske finalen avholdes i Oslo Spektrum 11. mars. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg angrer på at jeg utsatte barna mine for tøffe påkjenninger