- FERDIG MED PROGRAMMET: Heidi Berg (midten) har lagt sjalusidramaet rundt "Jakten på kjærligheten"-bonden Kristian Akervold bak seg. Her er de to med beilerne Anita Orvedal og Jeanette Høgli Richardsen. Foto: Beate Larsen/TV 2
- FERDIG MED PROGRAMMET: Heidi Berg (midten) har lagt sjalusidramaet rundt "Jakten på kjærligheten"-bonden Kristian Akervold bak seg. Her er de to med beilerne Anita Orvedal og Jeanette Høgli Richardsen. Foto: Beate Larsen/TV 2Vis mer

- Jeg har fått meg kjæreste

"Jakten på kjærligheten"-Heidi fant lykken etter sjokk-exiten.

SEHER.NO:  Heidi Berg fikk mye oppmerksomhet da hun mandag overraskende forlot "Jakten på kjærligheten"-bonden Kristian Akervold frivillig sammen med med-beiler Jeanette Høgli Richardsen.

De to jentene følte at den tredje gjenværende frierinnen Anita Orvedal fikk for mye oppmerksomhet.

Men ifølge Her og Nå brukte ikke Heidi lang tid på å gjøre seg ferdig med minnene fra Kristians gård. 

Kort tid etter at hun kom hjem fra sjalusidramaet, falt hun for en gammel venn fra videregående - 27 år gamle Steinar Apeland.

- Jeg har visst om Steinar lenge. Vi gikk på videregående skole sammen og  har flere felles venner. Det har ikke vært noe annet enn vennskap mellom oss tidligere. Men vi har begge bodd borte i noen år, og det er lenge siden jeg møtte ham sist.

- Da jeg kom hjem fra Flå, tok vi opp kontakten igjen og møttes da han var hjemme på ferie i Sandnes, sier Heidi til bladet.

Foreløpig må paret pleie et avstandsforhold, siden Steinar studerer i Danmark frem til jul. Men i januar planlegger paret å dra på kjærlighetstur sammen til Thailand.

Heidi sier til Her og Nå at kjæresten ikke er noe glad for at hun var med i "Jakten på kjærligheten".

- Han synes ikke det er så veldig gøy at jeg har vært med, men ingen av oss visste at vi kom til å ende opp sammen, så det får vi ikke gjort noe med. Jeg var ferdig med programmet da jeg dro fra gården, så nå skal jeg bare konsentrere meg om studiene og Steinar.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: - Jeg ville vraket dem uansett