- Jeg har fått meg kjæreste

«Topp 20»-aktuelle Silje Nordnes er lykkelig med ny dame.

LYKKE: I helgen avslørte radiovert Silje Therese Nordnes at hun har fått seg dame da hun gjestet «Lørdagsrådet» på p3. Her fra Universals sommerfest i fjor. Foto: Andreas Fadum
LYKKE: I helgen avslørte radiovert Silje Therese Nordnes at hun har fått seg dame da hun gjestet «Lørdagsrådet» på p3. Her fra Universals sommerfest i fjor. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På lørdag var «Topp 20»-aktuelle Silje Nordnes (30), som også er kjent fra «p3morgen», gjest på «Lørdagsrådet» på p3 - og her avslørte hun at hun har fått seg kjæreste:

- Ja, jeg har fått meg kjæreste. Vi har vært sammen i to måneder nå. I sommer skal vi på ferie i lag. Ta «hinna» på det! Vi skal til Sør-Spania, og har leid bil, forklarer hun til lytterne.

Hør hele «Lørdagsrådet»-sendingen her.

Videre forteller hun at hun har brent seg på at hun tidligere har vært for privat om forhold på lufta, og at hun denne gangen skal gå inn for å skjerme damas privatliv:

- Jeg kjører en ny strategi, som er å verne litt om mitt privatliv.

- Verne litt om hennes privatliv, smetter programleder Siri Kristiansen inn:

- Ja, det var dét det var, sier hun bekreftende.

Åpen om sin lesbiske legning

At Silje er lesbisk har hun aldri lagt skjul på, og har tidligere forklar overfor Avisa Nordland:

– Det har ikke alltid vært problemfritt. Jeg har aldri blitt mobbet, eller møtt folk som sier slemme ting, men jeg har jo følt meg annerledes. Særlig i ungdommen. Følelsen av å skille seg ut kan være vanskelig. Dette opplevde jeg også etter at jeg flyttet fra Hamarøy etter videregående skole. Jeg må til tider minne meg selv på hvordan det var. Jeg får ofte mail fra folk som er i samme situasjon. De sier min åpenhet har hjulpet dem. Det er jo fint.

SIDE OM SIDE: I fjor var Ronny Brede Aase og Silje Reiten Nordnes gjester under VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen (bildet). I år hadde de imidlertid fått æren av å underholde publikum i pausen. Foto: Andreas Fadum
SIDE OM SIDE: I fjor var Ronny Brede Aase og Silje Reiten Nordnes gjester under VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen (bildet). I år hadde de imidlertid fått æren av å underholde publikum i pausen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Lørdag var Silje å se på NRK i forbindelse med musikk-showet ««Topp 20» Sammen med P3morgen-morgen Ronny Brede Aase (28) underholdt hun gjestene i pausen.

LES OGSÅ: - Pappaperm er det verste jeg har opplevd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer