- Jeg har fått meg kjæreste

Nicolay Sereba fra den norske duoen Nico & Vinz, avslører overfor Seoghør.no at kjærligheten blomstrer.

POPULÆR ARTIST: Nicolay Sereba avslører overfor Seoghør.no at han ikke lenger er ledig på markedet.  Foto: Splash News
POPULÆR ARTIST: Nicolay Sereba avslører overfor Seoghør.no at han ikke lenger er ledig på markedet. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Oslo-guttene Nicolay Sereba (26) og Vincent Dery (26) har gjort suksess verden rundt med musikkduoen «Nico & Vinz». 

De talentfulle artistene har opptrådt i amerikanske talkshow, som blant andre «Ellen DeGeneres Show» og «Jimmy Kimmel Live».

Da Seoghør.no møtte 26-åringene onsdag, da de deltok under kjendiskampen på Norway Cup, avslørte Nicolay at det ikke kun er musikksuksessen som gir ham grunn til å smile om dagen. 

- Jeg har fått meg kjæreste nå, så det er veldig hyggelig! Vi har vært sammen i tre måneder omtrent, røpet han overfor Seoghør.no.

Selv om Nicolay og Vincent for tiden er bosatt i Los Angeles for å satse på musikken, er det altså i hjemlandet han fant kjærligheten.

- Hun er fra Norge, men jeg vil holde navnet for meg selv. Jeg kjente henne lenge før jeg ble et kjent navn så det er veldig deilig, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

VERDENSBERØMTE: Nicolay Sereba og Vincent Dery står bak mosterhitter som «Am I Wrong» og «That's How You Know». Og i 2014 ble de også kåret til Årets Spellemann.  Foto: Andreas Fadum
VERDENSBERØMTE: Nicolay Sereba og Vincent Dery står bak mosterhitter som «Am I Wrong» og «That's How You Know». Og i 2014 ble de også kåret til Årets Spellemann. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Beholder bakkekontakten

Det har utvilsomt skjedd mye på kort tid for Nicolay og Vincent, men de klarer fremdeles å holde beina godt plantet på jorda.

Da Seoghør.no traff dem backstage under innspillingen av TV 2-programmet «Allsang på Grensen» tidligere i sommer, avslørte de hvordan de klarer å håndtere den plutselige berømmelsen. 

- Vi har fått mye erfaring i hvordan vi skal takle det. En av de viktigste tingene for oss er at vi ikke glemmer hvor vi kommer fra. Vi har vært heldige og hatt eventyrlig suksess, men vi passer på å holde beina godt planta på bakken, sa Nico til Seoghør.no, og la til:

- Det er også viktig at vi gjør dette, fordi vi ikke har oppnådd det vi vil ennå. Vi er fortsatt sultne og vet at vi må jobbe hardt for å komme dit. Vi vil videre. Vi vil mer. Da kan vi ikke tillate oss å la suksessen gå til hodene våre, sa han. 

Saken fortsetter under bildet.

EN LITEN DANS: Nico & Vinz fikk svingt seg med Barack Obama under avslutningsnummeret da juletreet i Washington DC ble tent i desember 2014. Foto: Ap
EN LITEN DANS: Nico & Vinz fikk svingt seg med Barack Obama under avslutningsnummeret da juletreet i Washington DC ble tent i desember 2014. Foto: Ap Vis mer

Elsket av superstjernene

For to år siden avslørte «Am I Wrong»-sangerne at de har blitt så berømte i storbyen New York at paparazziene forfølger dem på gata.

- Vet ikke hvordan jeg skal forklare det å bli gjenkjent. Plutselig ropte en rørlegger på meg på gata. Han bare «Nico, Nico!», og jeg tenkte bare «hæ?», så sa han at han elsket musikk min. Det var fett. Kult å bli gjenkjent i New York, liksom, sa Nico til radiokanalen NRJ.

Også en rekke store stjerner har lagt sin elsk på Oslo-artistene. I august i fjor delte popstjernen Taylor Swift (26) et bilde av duoen på sin Instagram, der hun skrøt hemningsløst av dem.

Saken fortsetter nedenfor.

Også gullstrupen Ariana Grande har skrytt stort av Nico & Vinz.

- Jeg elsker Nico & Vinz og «Am I Wrong»! Jeg har lastet den ned og spiller den hele tiden. «Am I Wrong» er en unik, sjelden låt. Og så er det herlig å se at artister fra andre land enn USA kan klatre så høyt på Billboard. Jeg er kjempeglad på deres vegne, sa popstjernen til VG i 2014.

LES OGSÅ: - Wow, du ser ut som du er 26 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer