BLITT KORIST: Thomas Numme har siden han ga seg som programleder for «Senkveld», fått tid til å gjøre helt andre ting enn han gjorde før. Nå har han blant annet startet i Mannskoret som korist. Foto: NTB Scanpix
BLITT KORIST: Thomas Numme har siden han ga seg som programleder for «Senkveld», fått tid til å gjøre helt andre ting enn han gjorde før. Nå har han blant annet startet i Mannskoret som korist. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Thomas Numme om tiden etter «Senkveld»:

- Jeg har fått meg en hobby for første gang

Thomas Numme angrer ikke på at han forlot «Senkveld»-suksessen. Nå nyter han livet mer enn noen gang før.

Publisert

Etter at Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (45) overga «Senkveld»-stafettpinnen til Helene Olafsen (28) og Stian Blipp (28) i mai i fjor, har hverdagen til de to populære programlederne endret seg drastisk.

I hvert fall for Thomas.

Da Se og Hør møtte 48-åringen under «Humorprisen» fredag kveld, kunne han fortelle at han har fått mye mer tid til overs, etter at han ga seg som programleder for det populære TV 2-programmet.

- Jeg storkoser meg om dagen. Jeg holder på å utvikle nye ting, og prøver å finne ut av hva jeg skal gjøre senere. Jeg har også begynt å synge i Mannskoret. Det er veldig gøy. Så jeg har fått meg en hobby for første gang siden jeg var gutteunge, fortalte Thomas Numme entusiastisk.

Mer tid til familien

Den nye hverdagen til den folkekjære programlederen er også blitt lagt merke til hjemme.

Sammen med kona Annette Walther Numme (47), har han de tre barna Magnus (16), Edvard (19) og Sofie Numme (13).

Se dette innlegget på Instagram

Flokken min❤️

Et innlegg delt av Thomas Numme (@thomnumm)

- Jeg er jo mye mer hjemme nå, så jeg får jo mer tid til dem. Men nå er de også blitt så store, så de driter litt i meg også. Nei da, vi har det veldig hyggelig. Vi drar på turer sammen og har det gøy - og det har vi jo ikke alltid hatt anledning til før, uttalte Thomas.

For aller første gang har Numme-familien i år planlagt å reise på vinterferie sammen.

- Det har vi aldri hatt før. Hvor vet vi ikke enda, men vi skal i hvert fall på tur, sa Thomas opprømt.

Angrer ikke

Det var som nevnt i mai i fjor, at Thomas Numme og Harald Rønneberg spilte inn sin siste episode som programledere av «Senkveld» noensinne.

Siden den gang har Helene Olafsen og Stian Blipp levert sin aller første sesong av det populære programmet. Til Se og Hør kan Thomas avsløre at han har fulgt spent med.

Saken fortsetter nedenfor.

- KLARER IKKE SNAKKE: Det ble mye grining under siste innspilling av «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg. Video: Julie Solberg Vis mer

- Ja, jeg har fulgt med. Jeg har ikke sett alt, det må jeg ærlig innrømme, men jeg synes det er veldig bra. De klarer seg dritbra. Det er gøy å se, fortalte Thomas.

Til tross for at Thomas, i over 15 år, ledet programmet fast sammen med sin kompanjong Harald Rønneberg, kjenner han ikke på savnet når han nå ser det på TV.

- Nei, jeg gjør ikke det, altså. Jeg koser meg. Jeg har jo gjort det i 15 år. Det er en tid for alt, og jeg føler at det var da. Så nå er jeg på utkikk etter nye ting, avslører 48-åringen.

Jobber fortatt tett sammen

For selv om seerne ikke ser like mye til duoen som man gjorde tidligere, har ikke Thomas og Harald lagt TV-karrieren helt på hylla likevel. Ifølge Thomas er duoen også like tette som før.

Saken fortsetter nedenfor.

FOR SISTE GANG: Thomas Nummes kone, Annette Walther Numme, beskriver ektemannens siste innspilling av «Senkveld» som «veldig rørende». Video: Stig H. Justad Vis mer

- Vi driver Plan-B sammen, så vi ses jo nesten hver dag, sa Thomas, og kunne avsløre at han ikke utelukker et TV-comeback.

- Ja, det kommer til å skje. Men vi vet ikke riktig når enda. Jeg kan ikke røpe noe helt enda, sa en forventningsfull Thomas.

LES OGSÅ: - Kommer til å føle meg utenfor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer