Khloé Kardashian:

- Jeg har fått med meg at folk er opprørte

Forsvarer Kims luksuriøse 40-årsfeiring utenlands under pandemien.

I FORSVAR: Kim Kardashian fylte nylig år og har fått krass kritikk for å ha dratt utenlands med flere venner for å feire. Nå kommer lillesøster Khloé henne til unnsetning. Foto: CraSH/imageSPACE/Shutterstock/NTB
I FORSVAR: Kim Kardashian fylte nylig år og har fått krass kritikk for å ha dratt utenlands med flere venner for å feire. Nå kommer lillesøster Khloé henne til unnsetning. Foto: CraSH/imageSPACE/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke fylte Kim Kardashian 40 år, og den styrtrike realitystjernen og forretningskvinnen lot selvfølgelig ikke den store dagen forbigå i stillhet.

I anledning bursdagen inviterte firebarnsmoren nemlig med seg familie og «et knippe» nære venner til The Brando Resort, på en privat øy på Tahiti, ifølge Daily Mail.

Gjestene skal ha blitt fraktet til den eksotiske destinasjonen med privatfly, og under oppholdet danset de, syklet, var ute i kajakk, svømte nær hvaler og så film sammen på stranden. Det har Kim selv fortalt til sine 190 millioner følgere på Instagram.

Herligheten skal ha kostet hele 1 millioner dollar, eller rundt 9,5 millioner norske kroner, skriver Daily Mail.

Bursdagsbarnet har postet flere bilder i sosiale medier fra den luksuriøse feiringen, og det tok ikke lang tid før kritikken haglet.

«Et frustrerende år»

En rekke fans mener nemlig ferieturen både er «grusom og ufølsom» midt under den globale pandemien som har rammet mennesker svært hardt. Mange har mistet hus, hjem, arbeid og pårørende som følge av covid-19.

View this post on Instagram

☀️ Girls just wanna have sun ☀️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Peter Frampton, et rockeikon fra 70-tallet, er blant dem som har reagert.

- Er du så ufølsom at du ikke innser at dette ikke er hva majoriteten av folk vil høre under den verste smitteøkningen? skrev han på Twitter, ifølge NBC News.

Nå forsvarer Khloé Kardashian (36), som også deltok på feiringen, storesøsteren sin.

Torsdag gjestet hun nemlig «The Ellen Show» og på spørsmål fra programlederen om hva hun tenkte angående all kritikken svarte realitystjernen følgende:

- Jeg har ikke hørt så mye av det, men jeg har fått med meg at folk er opprørte over at vi fløy ut av byen. Jeg vet egentlig ikke graden av oppstyret, men dette året har vært et frustrerende år. Det forstår jeg, forklarer hun, ifølge People som skriver at det var mellom 20 og 25 stykker som var med på turen.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

- Jeg tror det er mye frustrasjon hos alle mennesker, men i tillegg så var dette faktisk 40-årsdagen hennes. Dette var noe hun virkelig ønsket å gjøre for oss. Det var en veldig fin ting, legger Khloé til.

«Dobbeltmoralsk»

Kim selv hevdet i en Instagram post hun delte fra festen tirsdag, at alle gjestene tok forholdsregler før de dro utenlands.

- Etter to uker med gjentatte helsesjekker og etter å ha bedt alle om å være i karantene, overrasket jeg min innerste sirkel med en tur til en privat øy hvor vi kunne late som at ting var normale i et lite øyeblikk, skrev hun blant annet.

- Jeg forstår at dette kanskje virker langt ute for de fleste mennesker på dette tidspunktet, så i stunder som dette blir jeg ydmykt påminnet om hvor privilegert jeg er i livet, delte hun avslutningsvis.

Det var posten ovenfor som fikk fansen til reagere.

«Utrolig egoistisk når mennesker dør og mister jobbene sine», mener en bruker.

«Jeg elsker hvordan eliten ikke trenger å holde avstand fra hverandre ELLER å bruke munnbind», skrev en annen og la til emneknaggen #dobbeltmoralsk.

«Er pandemien over?! Omg, jeg kunne ønske noen hadde fortalt meg også at vi nå har lov til å ha gigantiske fester», delte en tredje sarkastisk.

LES OGSÅ: Dokumentar vekker reaksjoner: - Skam dere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer