- Jeg har fått massevis av trusler

Så langt har det gått, at TV 2 så seg nødt til å ta grep.

TRUET: - Jeg har fått mange trusler, men de går inn ett øre og ut det andre. Mye av det er usaklig og barnslig. Det er veldig unødvendig og teit, sier Silje Trosten Johnsen til Seher.no. Foto: TV 2
TRUET: - Jeg har fått mange trusler, men de går inn ett øre og ut det andre. Mye av det er usaklig og barnslig. Det er veldig unødvendig og teit, sier Silje Trosten Johnsen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I TV 2-programmet «Farmen» har Silje Trosten Johnsen (23), med sine klare og tidvis kontroversielle meninger, gjort seg bemerket denne våren. Det har ført til mer enn bare positive opplevelser for Tana-jenta.

Til Seher.no avslører nemlig 23-åringen at hun har mottatt flere trusler etter at hun ble et kjent TV-ansikt.

- Jeg har fått mange trusler, men de går inn ett øre og ut det andre. Mye av det er usaklig og barnslig. Det er veldig unødvendig og teit, og sier mer om dem som skriver enn om meg, sier en oppgitt Silje Trosten Johnsen til Seher.no.
 
Ifølge Johnsen handler truslene om alt fra at noen «priser seg lykkelig dersom hun blir utsatt for en ulykke», «at de ønsker henne forbrent i en husbrann», «at de de ønsker hun brekker alle bein i kroppen» og «at hun bør gå å henge seg i smia».

Så langt har det gått, at Silje til slutt så seg nødt til å ta opp situasjonen med TV 2.

- Jeg hadde en diskusjon med TV 2 om hva jeg skulle gjøre nå, ja. Men om de tok det videre eller ikke, det vet jeg ikke. Jeg regner vel egentlig med at jeg hadde fått beskjed dersom de hadde gjort det, men jeg vet i hvert fall at de har vurdert det.

«Farmen»-deltageren har lite positivt å si om folk som fremlegger det hun oppfatter som trusler på denne måten. Spesielt ikke når flere av dem er veldig, veldig lett å spore opp.

- Mange skriver jo med full navn, har profilbilde og slike ting. De må jo være stokk dumme hvis de ikke skjønner at det de skriver er straffbart.

Etter hva Seher.no kjenner til er det spesielt ett tilfelle som var så grovt at TV 2 til slutt måtte ta affære. Dette tilfellet ble framlagt på et nettsted som hos mange er meget hyppig besøkt.

Personen som hadde gjort dette var derimot langt under den kriminelle lavalder, slik at TV 2 nøyde seg med å ta opp hendelsen med foreldrene. Etterpå skal personen ha gitt uttrykk for sterk anger.

Det bekrefter også Siljes stefar, «Farmen»-deltager Leif Birger Mækinen (53), til Seher.no.

- Det stemmer. Dette er også det eneste tilfellet der jeg har gått til TV 2 med noe som har vært rettet mot Silje. Det var forferdelig, men personen det gjaldt var veldig lei seg etterpå, forteller han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hevnlysten og bitter