- Jeg har fått livet tilbake

Fire år med sykdom er endelig over for «MasterChef»-aktuelle Aylar Lie.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Modell, skuespiller og TV-personlighet Aylar Lie har sett lyst på livet etter at hun fylte 30 år i vinter, et jubileum som kom i kjølvannet av en tung tid preget av sykdom.

Nå er hun aktuell i «MasterChef» som hadde premiere på TV 3 denne uken. På lanseringen av programmet avslørte hun overfor Seoghør.no at hun nå endelig er blitt friskmeldt.

Den vanskelige perioden begynte allerede da Aylar slet med sykdom under «Skal vi danse» høsten 2010, og i lang tid visste hun ikke hva som feilte henne.

- Når jeg ikke har vært foran kamera har jeg vært veldig husbundet og dårlig, men nå har det gått fire år og vi har endelig knekket koden, og nå er jeg blitt frisk! forteller hun gledesstrålende.

INNBITT: I 2010 kom Aylar Lie til finalen i «Skal vi danse» sammen med Egor Filipenko, selv om hun slet med både lungebetennelse og hjernerystelse. Foto: Stella Pictures
INNBITT: I 2010 kom Aylar Lie til finalen i «Skal vi danse» sammen med Egor Filipenko, selv om hun slet med både lungebetennelse og hjernerystelse. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se hele det personlige intervjuet med Aylar øverst i saken!

Etter å ha hatt for lite krefter til å forlate huset i perioder og måtte få mat levert hjem på døren, er 30-åringen svært takknemlig over å være ved god helse.

- Det føles som jeg har fått livet tilbake, så det er litt deilig å kunne være her og være med på lanseringen, og... Jeg har plukket opp der jeg slapp for, ja, tre-fire år siden. Jeg hadde nesten gitt opp, men her er jeg, sier Aylar åpenhjertig til Seoghør.no.

«MasterChef» sendes på TV 3 mandag til torsdag klokken 19.30.

LES OGSÅ: - Endelig kom Ludvig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer