MAGEMUSKLER: Line Verndal og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Formen er blitt betydelig bedre, forteller den blide TV-profilen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
MAGEMUSKLER: Line Verndal og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Formen er blitt betydelig bedre, forteller den blide TV-profilen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

- Jeg har fått litt magemuskler

Line Verndal ville vise frem sine nye magemuskler i «Skal vi danse»

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det klart for den åttende direktesendingen av «Skal vi danse». Det er ikke sjeldent at det vises mye hud i dansekonkurransen, men Line Verndal (42) har ikke vært en av de som har vist mest. 

Men til Seoghør.no forteller hun at hun gjerne ville vise frem sine nye magemuskler:

- Jeg prøvde å huske sist gang jeg hadde bar mage, og jeg vet ikke om jeg noen gang har gått med det før. Så det er en ny erfaring. Men jeg har jo fått litt nye magemuskler. Da tenkte jeg at når jeg har det så er det greit å vise det frem, sa Line til Seoghør.no

Dessverre hjalp ikke magemusklene noe på stemmene, og Line ble dessverre den som måtte forlate konkurransen.

Se video fra «Skal vi danse»-festlighetene under!:

Ikke en dommerfavoritt

Line Verndal forteller at de velger antrekkene selv, og at det er viktig for henne å være komfortabel i det hun har på seg.

- Vi får noe vi kan velge mellom, men det viktiste er jo at man trives i det man har på seg, sier Line Verndal og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker.

- Jeg synes det gikk bra jeg. Pasodoble er så gøy og vi koste oss, sa paret.

INTENST: Line Verndal levde seg inn i rollen.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
INTENST: Line Verndal levde seg inn i rollen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Dommerne ble ikke helt overbevist, og paret fikk dermed lavest poengsum.

– Du er litt todelt i dag. Innimellom har du noen nydelige paso doble-bevegelser, og du ser ut som en senorita. Men du mangler litt styrke, sa Gyda.

– Jeg synes du gjør en bra karakter, og du har et fint uttrykk, sa Omer.

LES OGSÅ: - Jeg var redd puppene skulle falle ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer