FANSEN STØTTER: Pengene tikker inn på kontoen til Kevin René Gustavsson etter at han ble snytt for premiepengene etter seieren i  «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch
FANSEN STØTTER: Pengene tikker inn på kontoen til Kevin René Gustavsson etter at han ble snytt for premiepengene etter seieren i  «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch Vis mer

«Paradise Hotel» 2017:

- Jeg har fått inn mer penger enn «Paradise Hotel»-vinneren

Seerne raste da Kevin René reiste tomhendt hjem fra finalen. 

Publisert

(Seoghør.no): Forrige uke stakk Kevin René Gustavsson (21) og Martine Lunde (21) av med seieren i realityserien «Paradise Hotel».

Etter at Lunde slapp kula på 50 000 kroner, og valgte å gi de resterende 250 000 kronene til venninna, reiste Gustavsson tomhendt hjem.

Men da han våknet opp dagen etter finalen var sendt på TV, oppdaget han at flere seere hadde begynt å overføre penger til ham.

Da Seoghør.no snakket med Kevin René forrige uke, fortalte han at 8000 kroner hadde tikket inn på kontoen. Én uke senere kan 21-åringen røpe at summen har økt betraktelig.

- Det har kommet inn nesten 52 000 kroner, og over 1770 personer har vippset meg totalt, sier han til Seoghør.no.

21-åringen har altså fått inn mer penger enn hva Martine Lunde fikk etter at hun slapp kula i finalen.

- Det er det råeste med det hele. At jeg nå har fått mer enn hva hun fikk. Rettferdigheten seiret til slutt, sier han lattermildt til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

VINNEREN: Martine Lunde gikk av med seieren i Paradise Hotell 2017, etter å ha sluppet glasskula foran øynene på Kevin. Video: Dagbladet / TV 3 Vis mer

Bruker pengene på kroppskunst

Gustavsson forklarer at det for det meste handler om små beløp, der 300 kroner er det høyeste beløpet han har mottatt.

- Jeg er helt sykt overveldet. Jeg ba jo ikke om dette, eller forventet dette. Jeg er virkelig evig takknemlig, sier han.

«Paradise Hotel»-vinneren sier at han kommer til å bruke pengene på seg selv, og at noe av summen kommer til å gå til en ny tatovering.

- Disse folkene har jo sendt pengene til meg av en grunn. Og jeg har regnet ut at gjennomsnittsbeløpet er cirka 28 kroner, som er det samme som å kjøpe en brus på butikken, på en måte. Så jeg tror ikke at noen har tømt sparebøssa for å sende meg penger, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

«PARADISE HOTEL»: Kevin-René Gustavsson forteller om sin besettelse av tatoveringer, og røper at han vurderer å tatovere selve hotellet på kroppen sin. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Flere utenforstående mener at 21-åringen bør sende pengene til noen som trenger de mer, men det kommer han ikke til å gjøre.

- Flere skriver til meg i sosiale medier at jeg bør sende pengene til et veldedig formål. Hvis pengene var ment til det så hadde de folkene som har overført sendt pengene dit. Når de har brukt tid og omtanke på å sende pengene til nettopp meg, føler jeg at det blir litt feil overfor de personene at jeg skal sende de videre. Jeg kunne selvsagt ha gjort det, men jeg velger å ikke gjøre det i denne situasjonen, sier han.

Vant PH!!!🔥 Tusen takk for all støtte! Elsker dere❤️❤️

Et innlegg delt av K e v i n R e n é (@kgustavsson)

Deler premien

Kun to ganger tidligere har kula blitt sluppet i «Paradise Hotel»-historien, i 2012 og i 2014.

I årets sesong slapp Martine Lunde kula da beløpet var på 50 000 kroner, og hun valgte å gi de resterende 250 000 kronene til bestevenninna Isabelle Eriksen (20).

Mens Kevin René mottok massiv støtte etter finalen, opplevde Lunde det motsatte. På sosiale medier, bloggen og telefon fikk hun flere hatmeldinger.

Mens noen av dem var relativt uskyldige, truet andre henne på livet.

- Man skjønner at det er yngre folk som skriver mye av det her. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre, sa hun til Seoghør.no og fortsatte:

- Her må noen av foreldrene stilles til ansvar. At tolvåringer sender meg masse dritt på nettet, om at jeg bør begå selvmord, få kreft eller bli banka opp, er ikke greit, forklarte hun.

LES OGSÅ: - Her må noen foreldre stilles til ansvar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer