- Jeg har fått flere mail fra single kvinner

Men frierbrev var ikke det eneste som dukket opp i Ørnulf Høyers inn-boks etter premieren på «Norges rike»...

FÅR MAIL FRA SINGLE KVINNER: Klesgründeren Ørnulf Høyer har fått flere brev fra single kvinner etter premieren på TV3-serien «Norges rike». Men han sier til Seher.no at han foreløpig ikke har planer om å takke ja til noen av invitasjonene om å  Foto: Anders Myhren/Seher.no
FÅR MAIL FRA SINGLE KVINNER: Klesgründeren Ørnulf Høyer har fått flere brev fra single kvinner etter premieren på TV3-serien «Norges rike». Men han sier til Seher.no at han foreløpig ikke har planer om å takke ja til noen av invitasjonene om å Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Klesgründeren Ørnulf Høyer er denne høsten en av flere norske kjendiser som blir fulgt av TV-kameraene i programmet «Norges rike» på TV3.

Og allerede etter at det første programmet hadde premiere for en uke siden, har den single 51-åringen merket at han har blitt en mer offentlig person.

- Jeg har fått flere mail fra single kvinner. De skriver de synes jeg er sjarmerende og sånn. Det er veldig hyggelig, men jeg har ikke noen planer om å takke ja til noen av tilbudene om å møtes foreløpig, sier han med et smil til Seher.no.

Høyer sa før premieren at han ikke har tro på å finne kjærligheten gjennom at noen ser han på TV.

- Det er ingen som har mer eller mindre sjanse på grunn av de tingene her. Jeg tror på det å treffe soulmates, sa han til Seher.no.

Ørnulf hevder responsen på programmet kun har vært positiv og sier han også har fått noen e-poster som han slett ikke var forberedt på.

- Jeg har også fått noen forretningstilbud etter at folk har sett meg på TV, og det var en uventet bonus. Men hva det er, vil jeg foreløpig holde hemmelig, sier han.


«Norges rike» ser du på TV3 mandager kl 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Frithjof Wilborn blir lærer på heltid