MÅTTE HJEM: Elin Gaustad tok til tårene etter at hun ble sendt hjem av dommer Peter Peters i gårsdagens utgave av "X Factor". Nå håper hun at platedrømmen likevel skal gå i oppfyllelse. Foto: TV 2
MÅTTE HJEM: Elin Gaustad tok til tårene etter at hun ble sendt hjem av dommer Peter Peters i gårsdagens utgave av "X Factor". Nå håper hun at platedrømmen likevel skal gå i oppfyllelse. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg har fått et par tilbud

Men Jan Fredrik Karlsen avviser at han har inngått en avtale med Elin...

SEHER.NO: Reaksjonene fra sinte TV-seere og de andre dommene lot ikke vente på seg etter at "X Factor"-dommer Peter Peters valgte å sende hjem den unge sangeren Elin Gaustad (20) i onsdagens program.

Kort tid etter at programmet mottok Seher.no flere tips om at dommer og manager Jan Fredrik Karlsen - som kalte Peters' avgjørelse for "en stor feil" - skal ha signert platekontrakt med Elin etter at hun forlot programmet.

Dette avviser imidlertid Karlsen overfor Seher.no.

- Det finnes ingen avtale mellom Elin og Playroom (Karlsens selskap red.anm.) på det nåværende tidspunkt, sier han.

Elin sier også at hun ikke har vært i kontakt med Karlsen, men avslører at hun allerede har fått et par tilbud fra et par mindre plateselskaper.

- Jeg har jo et mål om å gi ut plate, så det er veldig hyggelig med den positive tilbakemeldingen. Jeg har ikke hatt tid til å se på det ennå. Uansett må det vente til "X Factor" er ferdig, sier hun til Seher.no.

Ifølge reglene for "X Factor" har plateselskapet Sony Music førsterett på å signere deltagerne.

Dersom andre plateselskaper vil signere noen av de som Sony ikke vil ha, må de vente med å gi ut plate til fire måneder etter finaleshowet.

Jan Fredrik Karlsen vil heller ikke utelukke et samarbeid medElin i framtiden, og sier han har stor tro på at hun vil lykkes til tross for hjemsendelsen.

- Jeg har stor tro på henne som artist, men hva som eventuelt skjer i framtiden vil jeg ikke kommentere på det nåværende tidspunkt, sier han til Seher.no.

Etter Elins exit er det opprettet flere Facebook-grupper og kommet inn over tusen underskrifter på nettstedet underskrift.no, for å få henne med igjen i "X Factor".

I en avstemming blant Seher.no-leserne i går kveld, svarte 90 prosent at de synes det var feil å sende henne hjem.

TV 2 heller avviser imidlertid at det er aktuelt å hente inn igjen publikumsfavoritten.

- Det er ingen planer om å gi noen av de hjemsendte en ny sjanse. Nå satser vi for fullt på de 12 finalistene, som vi er veldig godt fornøyde med, sier informasjonsmedarbeider Bjarne Laastad til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte bare på å tisse

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.