FERDIG MED POLITIKKEN: Karita Bekkemellem kan endelig kose seg med motevisninger og pene klær, uten å få kritikk. Foto: Geir Egil Skog
FERDIG MED POLITIKKEN: Karita Bekkemellem kan endelig kose seg med motevisninger og pene klær, uten å få kritikk. Foto: Geir Egil SkogVis mer

- Jeg har fått et nytt liv

Koser seg med mote istedenfor politikk.

SEOGHØR.NO: Næringslivsleder Karita Bekkemellem (47) opplevde å være statsråd i to regjeringer med Arbeiderpartiet. Hun har opplevd kritikk for å være for jålete, og skrevet en bok der hun kritiserer Jens Stoltenbergs (53) lederstil. Nå koser hun seg på den røde løperen, mens hennes tidligere kolleger opplever slakt etter 22. juli-rapporten.

-
Jeg nyter å være på den røde løperen, etter at jeg sluttet med politikken har jeg fått et nytt liv, og jeg kan kose meg med moteuka, sier Karita, som nå jobber som direktør i legemiddelindustrien.
 
- Jeg har sympati med mine tidligere kolleger som nå er inne i en vanskelig periode. Det er deilig å heller kunne være her på motevisning, sier hun.
 
Karita har tidligere fått kritikk for å ta seg for bra ut i politikken, med den motebevisste direktøren har ikke latt seg kue. Hun ankom Moods of Norways spektakulære motefest sammen med den ny-single finansfruen Mille-Marie Treschow (58). 
 
– Jeg kan leve på havregrøt for dyre sko, forteller den tidligere arbeiderpartipolitikeren, iført en kjole fra Karen Millen, sko fra Versace og en veske fra Mulberry.
 
– Det handler jo om prioriteringer, men i tillegg så har jeg tjent mine egne penger siden jeg var tolv år gammel, så jeg føler jeg har gjort meg fortjent til merkeklær, smiler den tidligere statsråden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hagen og Treschow skiller seg etter ti år