- Jeg har fått et nytt liv

Kaia Huuse stortrives med sin nye anonyme tilværelse i Stockholm etter bruddet med Jan Eggum.

NYTT LIV: Kaia Huuse sier hun har fått et nytt liv etter at hun flyttet til Stockholm, i kjølvannet av bruddet med Jan Eggum.
NYTT LIV: Kaia Huuse sier hun har fått et nytt liv etter at hun flyttet til Stockholm, i kjølvannet av bruddet med Jan Eggum. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juni ble det kjent at artistene Jan Eggum og Kaia Huuse har gått fra hverandre etter 16 år som kjærester.

I et intervju med Dagbladet Pluss sier Kaia at hun etter bruddet har skaffet seg en leilighet i Stockholm.

- Jeg har på mange måter fått et nytt liv i Stockholm. Jeg leier en leilighet der, jeg har fått et godt nettverk der, og henger der veldig mye.

– Der er jeg helt anonym. Ingen vet hvem jeg er, og ingen vet hvem Jan Eggum er. Jeg har liksom startet fra scratch igjen.

- Tror ikke barna vil merke stor forandring

Huuse og Eggum har barna Bastian og Hennika sammen.

16. MAI FEST: Sist gang Jan Eggum og Kaia Huuse dukket opp på en rød løper sammen, var på årets 16. mai-fest i regi av hotellkongen Petter Stordalen. Da kom Kaia utkledd som rødruss.
16. MAI FEST: Sist gang Jan Eggum og Kaia Huuse dukket opp på en rød løper sammen, var på årets 16. mai-fest i regi av hotellkongen Petter Stordalen. Da kom Kaia utkledd som rødruss. Vis mer

Huuse sier til Dagbladet at hun ikke tror barna vil oppleve noen stor forandring i hverdagen, selv om hun ikke lenger bor sammen med Jan Eggum.

– Jan har alltid kommet og gått. Jeg har vært den stabile, som har vært mest hjemme. Hverdagen deres vil egentlig ikke forandres i det hele tatt.

- Det er ikke sånn at det plutselig står tre tallerkner på bordet i stedet for fire, de har ikke vokst opp i en såkalt kjernefamilie uansett. Hvis vi klarer å holde en god tone, så er nok de bedre rusta enn mange andre til å tåle en slik situasjon, sier hun.

Samarbeider på scenen

Eggum og Huuse samarbeider fortsatt på scenen, til tross for bruddet.

Samtidig som bruddet ble kjent, stod de på scenen sammen i Stavern.

Det var en flott konsert. Eggum har spilt her flere ganger, men det var første gang Kaia Huuse var med, sa hotelldirektør Morten Christensen ved Hotel Wassilioff i Stavern til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Vi er ikke lengre kjærester

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer