NYTT LIV: Kaia Huuse sier hun har fått et nytt liv etter at hun flyttet til Stockholm, i kjølvannet av bruddet med Jan Eggum.
NYTT LIV: Kaia Huuse sier hun har fått et nytt liv etter at hun flyttet til Stockholm, i kjølvannet av bruddet med Jan Eggum.Vis mer

- Jeg har fått et nytt liv

Kaia Huuse stortrives med sin nye anonyme tilværelse i Stockholm etter bruddet med Jan Eggum.

SEOGHØR.NO: I juni ble det kjent at artistene Jan Eggum og Kaia Huuse har gått fra hverandre etter 16 år som kjærester.

I et intervju med Dagbladet Pluss sier Kaia at hun etter bruddet har skaffet seg en leilighet i Stockholm.

- Jeg har på mange måter fått et nytt liv i Stockholm. Jeg leier en leilighet der, jeg har fått et godt nettverk der, og henger der veldig mye.

– Der er jeg helt anonym. Ingen vet hvem jeg er, og ingen vet hvem Jan Eggum er. Jeg har liksom startet fra scratch igjen.

- Tror ikke barna vil merke stor forandring

Huuse og Eggum har barna Bastian og Hennika sammen.

16. MAI FEST: Sist gang Jan Eggum og Kaia Huuse dukket opp på en rød løper sammen, var på årets 16. mai-fest i regi av hotellkongen Petter Stordalen. Da kom Kaia utkledd som rødruss.
16. MAI FEST: Sist gang Jan Eggum og Kaia Huuse dukket opp på en rød løper sammen, var på årets 16. mai-fest i regi av hotellkongen Petter Stordalen. Da kom Kaia utkledd som rødruss. Vis mer

Huuse sier til Dagbladet at hun ikke tror barna vil oppleve noen stor forandring i hverdagen, selv om hun ikke lenger bor sammen med Jan Eggum.

– Jan har alltid kommet og gått. Jeg har vært den stabile, som har vært mest hjemme. Hverdagen deres vil egentlig ikke forandres i det hele tatt.

- Det er ikke sånn at det plutselig står tre tallerkner på bordet i stedet for fire, de har ikke vokst opp i en såkalt kjernefamilie uansett. Hvis vi klarer å holde en god tone, så er nok de bedre rusta enn mange andre til å tåle en slik situasjon, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Samarbeider på scenen

Eggum og Huuse samarbeider fortsatt på scenen, til tross for bruddet.

Samtidig som bruddet ble kjent, stod de på scenen sammen i Stavern.

Det var en flott konsert. Eggum har spilt her flere ganger, men det var første gang Kaia Huuse var med, sa hotelldirektør Morten Christensen ved Hotel Wassilioff i Stavern til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Vi er ikke lengre kjærester