- Jeg har fått et nytt liv som 50-åring

Men nå omtaler friskmeldte Magne Furuholmen hjerteflimmeret som «kult».

I FIN FORM: Etter å ha blitt hjerteoperert i fjor er Magne Furuholmen medisinfri og i knallfom. - Jeg har fått et nytt liv som 50-åring, sier han til Magasinet. Her er kunsteren avbildet på åpningen av Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen i Oslo i f Foto: Stella Pictures
I FIN FORM: Etter å ha blitt hjerteoperert i fjor er Magne Furuholmen medisinfri og i knallfom. - Jeg har fått et nytt liv som 50-åring, sier han til Magasinet. Her er kunsteren avbildet på åpningen av Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen i Oslo i f Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Musiker og kunstner Magne Furuholmen (50) fikk mange ungpikehjerter til å hamre som besatt i a-has glansperiode på 1980-tallet. Men de siste 20 årene har han selv erfart hvordan det er å ha et hjerte som løper løpsk.

Komponisten har nemlig slitt med arytmi, nærmere bestemt hjerteflimmer, i en årrekke. I dag er 50-åringen imidlertid blitt helt friskmeldt.

- Jeg har levd med diagnosen hjerteflimmer, og det er klart det har vært tøft i perioder. Men, bank i bordet, etter operasjonen på Haukeland sykehus i fjor er jeg i fantastisk form. Jeg må bare takke norsk helsevesen for at jeg har fått et nytt liv som 50-åring, understreker Furuholmen overfor Dagbladet Magasinet.

Den ungdommelige kunsteren forteller at han etter operasjonen ikke har noen sperrer, og kan jobbe mer enn noen gang. Han har vært medisinfri i ett år, for første gang på ti år, noe han omtaler som «veldig deilig».

- Jeg kunne nok latt meg operere tidligere, men jeg tenkte bare at jeg fikset å ha det sånn. Det er faktisk noen gode ting ved det også. Det er et så kraftig signal, det er kult at kroppen kan være så tydelig: «Nå ma du legge deg rett ned og slappe av». Det er helt rått, påpeker den tidligere «The Voice»-mentoren i portrettintervjuet.

LES OGSÅ: Magnes favoritt lurte Bieber-fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer