- Jeg har fått et nytt forhold til kroppen min

Cathrine Larsåsen viser fram babymagen i eksklusiv fotoshoot.

SEOGHØR.NO: Det er bare en drøy måned til stavhopperen Cathrine Larsåsen (28) har termin. Den populære idrettsutøveren venter sitt første barn sammen med kjæresten, lengdehopper Morten Jensen (32).

GLEDER SEG: Morten Jensen og Cathrine Larsåsen gleder seg til å bli foreldre. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
GLEDER SEG: Morten Jensen og Cathrine Larsåsen gleder seg til å bli foreldre. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

- Graviditeten er det beste som har skjedd meg. Livet har fått en helt ny dimensjon, og jeg har fått et nytt og spennende forhold til kroppen min, sier Larsåsen til Se og Hør.

28-åringen går i fotsporene til mange andre kjendiser når hun stiller opp på en eksklusiv fotoshoot, der hun viser fram babymagen.

Se video fra fotoshooten øverst i saken!

- Jeg må innrømme at det var litt uvant å oppleve at kroppen forandret seg. Allerede etter seks uker begynte det å vises på magen. Det var en stor overgang ikke å ha kontroll over kroppen, spesielt når jeg var vant til å ha muskler på magen.


Da Larsåsen stilte til intervju under Se og Hørs kjendisgalla i november, fortalte hun at graviditeten ikke har satt en stopper for treningen.

- Jeg trener for fullt! Nesten hver dag, så jeg har hatt det enkleste svangerskapet så langt, bank i bordet, sa hun den gangen.

Video: Cathrine Larsåsen om mat og graviditeten:


LES OGSÅ: - Jeg trener for fullt nesten hver dag
 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.