STRÅLER: Selv om den norske skuespilleren Ingrid Bolsø Berdal gjør stor suksess, klarer hun også å finne tid til privatliv. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
STRÅLER: Selv om den norske skuespilleren Ingrid Bolsø Berdal gjør stor suksess, klarer hun også å finne tid til privatliv. Foto: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer

Ingrid Bolsø Berdal:

- Jeg har fått en nydelig kjæreste

Skuespilleren avslører at hun har funnet lykken. 

SEOGHØR.NO: Skuespiller Ingrid Bolsø Berdal (36) fra Inderøy har de siste årene gjort enorm suksess på lerretet - både her til lands og i Hollywood.

Nå avslører hun at livet også smiler på hjemmebane. Overfor VG røper hun nemlig at hun har fått seg kjæreste.

- Jeg vet jeg har venner som er glad i meg, jeg er glad i meg selv - og jeg har fått en nydelig kjæreste, sier hun til avisen.

Hun ønsker imidlertid ikke å navngi sin utkårede.

Har funnet balansen

Denne høsten har skuespilleren vært å se i en rolle i HBOs største nye tv-seriesatsing, serien «Westworld». Der spiller hun mot blant andre Ed Harris og Anthony Hopkins.

STJERNELAG: Her er Ingrid avbildet sammen med Hollywood-stjernene Dwayne Johnson og Irina Shayk. Foto: NTB scanpix
STJERNELAG: Her er Ingrid avbildet sammen med Hollywood-stjernene Dwayne Johnson og Irina Shayk. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun forklarer overfor VG at hun ikke tror hennes nye kjæreste vil bli skremt bort fordi hun jobber for mye.

- Bare det er også kjempefint å oppleve. Det er veldig fint. Jeg har mer og mer tro på balansen mellom jobb og privatliv, sier hun.

- Har lyst på barn selv

I 2011 forklarte Bolsø Berdal overfor Seoghør.no at hun drømmer om å få barn en dag.

- Å få barn plutselig forandrer jo livet, og man må jo plutselig legge opp et annet løp. Jeg har ikke tenkt så mye på å få barn, men jeg har et søskenbarn som har fått seg et barn nå, og noen av vennene mine er gravide. Jeg merker jo at jeg har passert 30, og det er ikke utenkelig lenger. En dag har jeg lyst på barn selv. Alt til sin tid. Jeg har ikke kjæreste nå, og det er jo et skritt på veien, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Se den nye kjendisbabyen her!