FRYKTELIG TID: Mange trodde det var trøbbel i ekteskapet mellom Avril Lavigne og Nickelback-vokalisten Chad Kroeger siden de aldri viste seg sammen. I stedet var artisten alvorlig syk og lenket til sengen hjemme.
FRYKTELIG TID: Mange trodde det var trøbbel i ekteskapet mellom Avril Lavigne og Nickelback-vokalisten Chad Kroeger siden de aldri viste seg sammen. I stedet var artisten alvorlig syk og lenket til sengen hjemme.Vis mer

- Jeg har fått en ny sjanse til å leve

Popstjernen Avril Lavigne ble ikke trodd av legene og feildiagnosert flere ganger. Nå har hun endelig funnet ut hva som har gjort henne sengeliggende i flere måneder.

SEOGHØR.NO: I fjor høst begynte skilsmisseryktene rundt Avril Lavigne (30) og ektemannen Chad Kroeger (40) å svirre etter at popstjernen dukket opp uten giftering på byen.

Det hjalp heller ikke at Lavigne ikke hadde vist seg offentlig på tre måneder.

Men i desember avslørte artisten hva som var grunnen til at hun ikke hadde vært å se i rampelyset på lenge; Hun slet med helseproblemer.

Først fire måneder senere utdypet «Complicated»-stjernen mer om tilstanden sin og hvor alvorlig det hadde vært.

Avril hadde nemlig vært sengeliggende i fem måneder med infeksjonen borreliose etter et flåttbitt.

- Det føltes som jeg ikke fikk puste, og jeg klarte verken å snakke eller bevege meg. Jeg trodde jeg skulle dø, fortalte hun den gang.

Men det tok lang tid før hun fant ut hva som feilte henne.

Ble ikke trodd av legene

I et tårevått intervju med Good Morning America mandag åpner sangfuglen seg ytterligere om den tøffe tiden.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Avril og Chad har vært gift siden 2013, og popstjernen takker ham, og fansen, for å ha hjulpet henne gjennom den vonde tiden. Dette bildet er tatt av paret i mai. Foto: Xposure
LYKKELIGE: Avril og Chad har vært gift siden 2013, og popstjernen takker ham, og fansen, for å ha hjulpet henne gjennom den vonde tiden. Dette bildet er tatt av paret i mai. Foto: Xposure Vis mer

- Jeg har fått en ny sjanse til å leve. Nå vil jeg gjøre det jeg virkelig elsker, og jeg er utrolig spent på hvordan livet mitt blir etter dette, fortalte hun mens tårene trillet nedover kinnet.

Veien mot å finne ut hva som faktisk feilet henne beskriver hun som det verste hun noen gang har opplevd.

Sangeren besøkte en rekke spesialister, men ingen klarte å finne ut hva som var galt med henne, og flere trodde rett og slett ikke på at hun var ordentlig syk.

- Jeg var bokstavlig talt sengeliggende. Legene kikket på dataene sine og sa ting som: «Du har kronisk utmattelsessyndrom».

- Eller: «Hvorfor prøver du ikke å komme deg ut av senga, Avril? Bare spill litt piano». Og: «Er du deprimert?»

Etter to måneder begynte Avril selv å mistenke at hun hadde fått borreliose, og etter å ha besøkt enda flere leger fikk hun endelig diagnosen.

- Det finnes håp. Borreliose er en sykdom som eksisterer, og man kan bli frisk.

- Jeg er cirka halvveis gjennom behandlingen, og jeg har det mye bedre nå. Jeg merker stor fremgang, og er utrolig takknemlig for at jeg kommer til å bli 100 prosent frisk, fortalte hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Her blir Paris Hilton lurt til å tro at hun skal dø

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.