Emma Ellingsen:

- Jeg har fått en ny selvtillit

Snakker ut etter at hun gikk gjennom den kjønnskorrigerende operasjonen i fjor.

ÅPNER OPP: Emma Ellingsen har alltid vært åpen om prosessen med å bytte kjønn, og nå forteller hun også om hvordan det er i etterkant. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPNER OPP: Emma Ellingsen har alltid vært åpen om prosessen med å bytte kjønn, og nå forteller hun også om hvordan det er i etterkant. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Som en av de største influenserne i Norge – med nærmere 700 000 følgere på Instagram, er Emma Ellingsen (20) stadig å se i rampelyset.

Hun gjestet nylig sofaen til «Harm og Hegseth» i det nye VGTV-talkshowet ledet av – ingen ringere enn – Vegard Harm (26) og Morten Hegseth (36).

I intervjuet åpner hun opp om hvordan livet er etter at hun fikk kjønnskorrigerende operasjon våren 2021.

20-åringen har vært åpen om at hun er født biologisk gutt, men alltid følt seg som en jente – noe hun har visst siden hun var barn.

Hun har blitt et forbilde for mange med sin åpenhet, og har i flere spørsmålsrunder på sin YouTube-kanal og i tv-serien «Bloggerne» forklart følgerne sine hvordan prosessen med å skifte kjønn er, og hvordan det oppleves personlig for henne.

– Ny selvtillit

Nå som hun har vært gjennom de store milepælene i prosessen med å bytte kjønn, forteller hun i intervjuet at livet har endret seg etter operasjonen. Hun opplever blant annet en annen trygghet til seg selv.

– Jeg har fått en ny selvtillit. Jeg har jo alltid hatt selvtillit. Det er ikke mer nå, men på en helt annen måte. Jeg er mye mer komfortabel i meg selv nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer