STOR FORSKJELL: Thea sier hun har en annerledes kropp nå enn den hun hadde, da hun var med i «Paradise Hotel» for fem år siden. Foto: PRIVAT/TV3
STOR FORSKJELL: Thea sier hun har en annerledes kropp nå enn den hun hadde, da hun var med i «Paradise Hotel» for fem år siden. Foto: PRIVAT/TV3 Vis mer

- Jeg har fått en ny kropp og et nytt liv

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Thea Bråthen Christensen la om kostholdet og treningsvanene etter at hun ble mamma. Nå satser hun på suksess i «Bikini fitness»

Publisert

SEOGHØR.NO: Thea Bråten Christensen (25) fikk mye oppmerksomhet da hun hun var med i realityserien «Paradise Hotel» i 2010.

Året etter fikk hun sønnen Nemo sammen med Paradise-kollegaen Emil Løvstad, men forholdet deres tok slutt og i 2014 fikk hun sønnen Felix med sin nye kjæreste Kenneth Andre Andersen.

Ny lidenskap

Nå har Thea byttet Paradise-livet for godt med sitt travle liv som tobarnsmor og sin nye lidenskap, fitness-trening.

GIR ALT PÅ FITNESS-SCENEN: Thea Bråthen Christensen sier hun er blitt hektet på fitness og trener daglig for å komme i form til sin første konkurranse. Foto: PRIVAT
GIR ALT PÅ FITNESS-SCENEN: Thea Bråthen Christensen sier hun er blitt hektet på fitness og trener daglig for å komme i form til sin første konkurranse. Foto: PRIVAT Vis mer

Om tre uker vil hun for første gang prøve seg i konkurransen «Bikini fitness», hvor dommere kårer de best trente kroppene.

Til Seoghør.no forteller Thea at hun har trent lenge, men at hun begynte med målrettete øvelser etter at hun ble mamma for andre gang.

- Jeg har tatt to keisersnitt og da er det ofte litt vanskelig å få huden stram igjen. Da jeg begynte å trene igjen etter fødselen begynte jeg derfor med fitness for å få et konkret mål med treningen.

Spiser sunnere mat

BLE MAMMA ETTER PARADISE HOTEL: I 2011 ble Thea mamma til vesle Nemo med Paradise-kollegaen Emil Løvstad. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
BLE MAMMA ETTER PARADISE HOTEL: I 2011 ble Thea mamma til vesle Nemo med Paradise-kollegaen Emil Løvstad. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Thea- som også skriver om fremgangen på sin egen fitness-blogg - avslører at også kostholdet har blitt mye sunnere etter at hun bestemte seg for å melde seg på en fitness-konkurranse.

- Jeg har alltid spist det jeg ville, uten å tenke på om det var sunt eller ikke. Ofte droppet jeg frokost eller lunsj og spiste en stor middag. På kvelden spiste jeg potetgull eller annen snacks for å få energi. Nå lever jeg mye sunnere.

Kostholdet og treningen har også ført til at hun veier fem kilo mindre nå, enn da hun var med i «Paradise Hotel».

HARDE ØKTER: - Som tobarnsmamma har jeg dårlig tid, jeg er derfor mest mulig effektiv når jeg har min daglige treningstime, sier Thea til Seoghør.no. Foto: Privat
HARDE ØKTER: - Som tobarnsmamma har jeg dårlig tid, jeg er derfor mest mulig effektiv når jeg har min daglige treningstime, sier Thea til Seoghør.no. Foto: Privat Vis mer

- Jeg er allergisk mot veldig mye, blant annet kyllling og fisk, som er noe av den vanligste maten for en fitnessutøver. Men jeg har funnet ut at svinekjøtt, biff og karbonadekjøttdeig også har god effekt.

FORELSKET: Thea nyter nå livet på Lillestrøm med kjæresten Kenneth Andre Andersen. Foto: Privat
FORELSKET: Thea nyter nå livet på Lillestrøm med kjæresten Kenneth Andre Andersen. Foto: Privat Vis mer

Thea sier hun nå i oppkjøringen jobber hardt for å få en mest mulig definert konkurransekropp.

Det får også følger på hjemmebane.

- Kjæresten min liker meg nok bedre når jeg har litt mer kjøtt på rumpa. Nå kjenner han jo benet hvis jeg sitter på fanget hans, hehe. Men han støtter meg veldig.

Bryr seg ikke om negative kommentarer

Hun bryr seg imidlertid ikke om negative kommentarer fra lesere på bloggen hennes, som ikke liker den nye kroppen.

- Mange er veldig hyggelige, men det er noen som skriver «gutter liker ikke jenter med muskler» og sånne ting. Det bryr meg midt i rumpa. Jeg trener jo ikke for å finne kjæreste. Jeg har jo mann og barn, sier hun og ler.

Etter «Bikini fitness» skal Thea også være med i konkurransen «Oslo Grand Prix».

LES OGSÅ: - Jeg ville ha tilbake puppene etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer